- 1,564
- 524
- 113
Cansın güzel kardeşimDostlar hepinizi görmek isterim cansınız saolun şu para gelsin halletcem
Cansın güzel kardeşimDostlar hepinizi görmek isterim cansınız saolun şu para gelsin halletcem
Sorun yok reis gönlün kimi isterse seç bunun darilmasi olmaz bizde heyecan yasadik seninleDostlar hepinizi görmek isterim cansınız saolun şu para gelsin halletcem
Kesene bereket daim olsun 🧿Dostlar hepinizi görmek isterim cansınız saolun şu para gelsin halletcem
Tebrik ederim kazancın daim olsun inşallah 🙏🏻Tarafbet %150 spor bonus aldım gelirse 15k çekeriz bakalım hadi cruz azul kazan şu maçı Ekli dosyayı görüntüle 832287
Valla üzdü bu kardo ama belki şansınin dönüşüne o giden 14 ki vesile olacak15k çekim verdim şimdi parolapara ile bakalım kaç dakkaya ödencek bakiyede 14k bakiye kaldı ben ona bakıyorum o bana bakıyor birazdan 14knın silinmesini görücem![]()
Üzülme dost belki bu para daha yüksek kazançların için basamak olur. Umarım paranı iyi değerlendirirsin15k çekim verdim şimdi parolapara ile bakalım kaç dakkaya ödencek bakiyede 14k bakiye kaldı ben ona bakıyorum o bana bakıyor birazdan 14knın silinmesini görücem![]()
15k çekim verdim şimdi parolapara ile bakalım kaç dakkaya ödencek bakiyede 14k bakiye kaldı ben ona bakıyorum o bana bakıyor birazdan 14knın silinmesini görücem![]()
İyi yönden bak az önce 15 k da yoktu bence uzulme15k çekim verdim şimdi parolapara ile bakalım kaç dakkaya ödencek bakiyede 14k bakiye kaldı ben ona bakıyorum o bana bakıyor birazdan 14knın silinmesini görücem![]()
Aynı yorumuda yapmayız he Kemal'im 🥰Üzülme dost belki bu para daha yüksek kazançların için basamak olur. Umarım paranı iyi değerlendirirsin
Uzun sürmez dost15k çekim verdim şimdi parolapara ile bakalım kaç dakkaya ödencek bakiyede 14k bakiye kaldı ben ona bakıyorum o bana bakıyor birazdan 14knın silinmesini görücem![]()
Naber DostAynı yorumuda yapmayız he Kemal'im 🥰
Aklın yolu bir dost 🙋♂️Aynı yorumuda yapmayız he Kemal'im 🥰
Kanka üzülme kazanmışsın şükür diyelim15k çekim verdim şimdi parolapara ile bakalım kaç dakkaya ödencek bakiyede 14k bakiye kaldı ben ona bakıyorum o bana bakıyor birazdan 14knın silinmesini görücem![]()
İyi kizcem senden nbr 🙏Naber Dost
Bonus devam ediyormu kanks15k çekim verdim şimdi parolapara ile bakalım kaç dakkaya ödencek bakiyede 14k bakiye kaldı ben ona bakıyorum o bana bakıyor birazdan 14knın silinmesini görücem![]()
Kendini sıkıntıya sokmaDostlar hepinizi görmek isterim cansınız saolun şu para gelsin halletcem
Sapla 😂Kendini sıkıntıya sokma