- 7,037
- 9,294
- 113
Dost sen geçen sene aktiftin değil mi forumda? Losersta falan bazen sohbet ediyorduk sankiyok oyle bir sike yapacak takim daha cikmaz ya
Dost sen geçen sene aktiftin değil mi forumda? Losersta falan bazen sohbet ediyorduk sankiyok oyle bir sike yapacak takim daha cikmaz ya
Reis diyo dk 77 golümü unutma diyo puahahahahhahha. Bi ödül daha çek ordan diyo yani 😂😂😂Veledliğine yada sakatlığına![]()
Kafalar bir buda benim kupon tebrikler hocamGecenin son maçı dostlar gelirse ne ala bize.
Geceniz güzel geçsin şimdiden cumhuriyet bayramımız kutlu olsun..
Ekli dosyayı görüntüle 870000
Forumun sakatı diye etiket eklenecek yakında sana dikkat etReis diyo dk 77 golümü unutma diyo puahahahahhahha. Bi ödül daha çek ordan diyo yani 😂😂😂
Sanada forumun sinyalcisi diye 😂😂😂Forumun sakatı diye etiket eklenecek yakında sana dikkat et
Dünle bu gün için diyorsan baya sakatsin sen her konuda görüyorum sakatlığını başkası benim gibi sakin olmaz ailen vardır dikkat etSanada forumun sinyalcisi diye 😂😂😂
Sanada tebrikler..kardesim.daim.ola.🧿Kafalar bir buda benim kupon tebrikler hocam
Gecen güzel olsun bol bol kazançlar dost 😂🍀Dünle bu gün için diyorsan baya sakatsin sen her konuda görüyorum sakatlığını başkası benim gibi sakin olmaz ailen vardır dikkat et![]()
Sanada tebrikler dostKafalar bir buda benim kupon tebrikler hocam
Sağol canım benim darısı başına 🫡Gecen güzel olsun bol bol kazançlar dost 😂🍀
Tebrikler cok rahat olduKafalar bir buda benim kupon tebrikler hocam
Yakışır sana dostHerkese sponsor olmuş belki bizede sans Güler![]()
Bende bendeHerkese sponsor olmuş belki bizede sans Güler![]()