- 3,598
- 4,870
- 113
Teşekkürler kardeşimTekrardan tebrikler dost daim olsun)
Teşekkürler kardeşimTekrardan tebrikler dost daim olsun)
Ama hangi maçaEvt aceleye gerek yok biraz mola tek atıp alırsak yatar uyuruz en güzeli
Biz uykuda oluruz neyse 😁 sen kazan dostEvt aceleye gerek yok biraz mola tek atıp alırsak yatar uyuruz en güzeli
Daim olsun dostum gönlünce 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻Kayıplar için üzülmeyin dostlar 60 k çektik 1 saat önce.
Bu maç gelirse ara verip gece NBA yapmayı düşünüyorum .
Ekli dosyayı görüntüle 869898
Saolasın dostum Evt yok ya 10 k basarız en fazla kasayı atmam kalsın yarına gelirse çekeriz gelmezse yarın devam2 ye katlayıp mamamı alır uzarım diyorsun çok mantıklı dost şansın daim ola hayırlı geceler 👋
Aynen o yuzden sabırlı şekilde devam edersen batma sansin azalır bu paraları gördükten sonra yavaş yavaş ilerlersen parani daha da katlarsin yok acele edersen max 4 5 saatte sifirlanirsin 2 defa milyona ulaşıp diğer aya geçmeden sifirlandim o yuzden sakin şekilde ilerlersen senin avantajına olur hayırlı akşamlarBu konuda haklısın evt 3 alıp 5 vermek olmaz burdan 2 gündür güzel kar bıraktı geri verirsek problem
Teşekkürler kardeşim cansınAynen o yuzden sabırlı şekilde devam edersen batma sansin azalır bu paraları gördükten sonra yavaş yavaş ilerlersen parani daha da katlarsin yok acele edersin max 4 5 saatte sifirlanirsin 2 defa milyona ulaşıp diğer aya geçmeden sifirlandim o yuzden sakin şekilde ilerlersen senin avantajına olur hayırlı akşamlar
Tebrikler dostSaolasın dostum Evt yok ya 10 k basarız en fazla kasayı atmam kalsın yarına gelirse çekeriz gelmezse yarın devam
Mantıklı 3 gündür şov var sanırım bir 70-80Saolasın dostum Evt yok ya 10 k basarız en fazla kasayı atmam kalsın yarına gelirse çekeriz gelmezse yarın devam
Tebrikler reis daim olsunKayıplar için üzülmeyin dostlar 60 k çektik 1 saat önce.
Bu maç gelirse ara verip gece NBA yapmayı düşünüyorum .
Ekli dosyayı görüntüle 869898
Uykuda lazım bence uykuyada vakit ayır yarın daha dinç başlarsın mesaiyeTmm kanka buradayız