- 3,146
- 3,797
- 113
Rol önemli değil dost öle bir sözüm varmış ben hatırlamadım çünkü varsa öle bişi yaptırırız o yüzden kırp yolda dedim yanlış anlamaO kadar muhabbet oluyor nasıl bulalım, senin canın sagolsun kuponlar gelsin ben yapmasamda olur 😃
Rol önemli değil dost öle bir sözüm varmış ben hatırlamadım çünkü varsa öle bişi yaptırırız o yüzden kırp yolda dedim yanlış anlamaO kadar muhabbet oluyor nasıl bulalım, senin canın sagolsun kuponlar gelsin ben yapmasamda olur 😃
Yok dostum yanlış anlamadım forumda aktifim çok muhabbet ediyoruz o yüzden geride kalmıştır bulmam zor olur ben yine muhabbetine buradayım rol yapmak önemli değil 😃 bu arada gol de geldi tebrik ederim 😃Rol önemli değil dost öle bir sözüm varmış ben hatırlamadım çünkü varsa öle bişi yaptırırız o yüzden kırp yolda dedim yanlış anlama
Denedin mi böyle oranları denicen zaten güzel oran yakaladınEyvallah dostlar kolay kazandı garip maç
Bol bol şans
Bol şans dost
Haydi son 1 gole rolcüsün sende 🙂Yok dostum yanlış anlamadım forumda aktifim çok muhabbet ediyoruz o yüzden geride kalmıştır bulmam zor olur ben yine muhabbetine buradayım rol yapmak önemli değil 😃 bu arada gol de geldi tebrik ederim 😃
Bol sans
Bol sans uzmesin
Eyvallah 😃 inşallah gelir takipteyiz 😃Haydi son 1 gole rolcüsün sende 🙂
Aynen bende hatırlıyom salı mı çarşamba mı neydiO kadar muhabbet oluyor nasıl bulalım, senin canın sagolsun kuponlar gelsin ben yapmasamda olur 😃
Bizde alaım yermizi hollandalı 😅Haydi son 1 gole rolcüsün sende 🙂
Bol şans kanka