http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı netherlands | Kepez - Sivasspor 3 Gol Üst 5K

Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
2.08

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,019
14,183
113
Dostlar özel kapatmak istemiyorum sizden ricam para için Dm atmayın . Zor zamanımızda kimse yanımızda olmuyor herkes iki maymuna dönüyor o yüzden harici mesajlara dönüş yapmıyorum kimsede boşuna yormasın
aynen katılıyorum. bi de adama roll parası atana kadar durmadan yazıyor rollü aç diyorum cevap vermiyor. hep de aynı kişiler bi roll takip edelim diyorsun bakıyorum adam 3 roll aynı anda takip ediyor iyice meslek haline getirmişler hep aynı çarları görmekten gına geldi

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,789
24,405
113
Dostlar özel kapatmak istemiyorum sizden ricam para için Dm atmayın . Zor zamanımızda kimse yanımızda olmuyor herkes iki maymuna dönüyor o yüzden harici mesajlara dönüş yapmıyorum kimsede boşuna yormasın
ölücülere yatırım yapiyon demekki . forumda bi dünya sağlam adam var . sağlam kişilere dağıtım yaparsan zor gününde birinde olmazsa birinde olur seni görür bol şanslar 😉

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,612
4,885
113
ölücülere yatırım yapiyon demekki . forumda bi dünya sağlam adam var . sağlam kişilere dağıtım yaparsan zor gününde birinde olmazsa birinde olur seni görür bol şanslar 😉
Valla çok güvendimiz adamlar bile sahtekarlık yaptı kardeşim keşke böyle olmasada ne diyelim oda onların karakteri

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,612
4,885
113
Hadi Sivas çak 3 golü bekletme