- 3,612
- 4,885
- 113
70 kadar 1 gol zor değil hadi
Değil zaten atmak isteseler her türlü atarlar70 kadar 1 gol zor değil hadi
aynen katılıyorum. bi de adama roll parası atana kadar durmadan yazıyor rollü aç diyorum cevap vermiyor. hep de aynı kişiler bi roll takip edelim diyorsun bakıyorum adam 3 roll aynı anda takip ediyor iyice meslek haline getirmişler hep aynı çarları görmekten gına geldiDostlar özel kapatmak istemiyorum sizden ricam para için Dm atmayın . Zor zamanımızda kimse yanımızda olmuyor herkes iki maymuna dönüyor o yüzden harici mesajlara dönüş yapmıyorum kimsede boşuna yormasın
Hocam bir gol var ama oran yüksek izliyoruz ama bir gol var70 kadar 1 gol zor değil hadi
ölücülere yatırım yapiyon demekki . forumda bi dünya sağlam adam var . sağlam kişilere dağıtım yaparsan zor gününde birinde olmazsa birinde olur seni görür bol şanslar 😉Dostlar özel kapatmak istemiyorum sizden ricam para için Dm atmayın . Zor zamanımızda kimse yanımızda olmuyor herkes iki maymuna dönüyor o yüzden harici mesajlara dönüş yapmıyorum kimsede boşuna yormasın
Valla çok güvendimiz adamlar bile sahtekarlık yaptı kardeşim keşke böyle olmasada ne diyelim oda onların karakteriölücülere yatırım yapiyon demekki . forumda bi dünya sağlam adam var . sağlam kişilere dağıtım yaparsan zor gününde birinde olmazsa birinde olur seni görür bol şanslar 😉
Eskiyi geride bırakmaya çalışSaol dost hallettim onu dün raporu cıkarttım perşembe günü egitime girip iş başı yapacagım 🙏
Gelir dost 3 olur sivas70 kadar 1 gol zor değil hadi
Direkten dondu sivasValla çok güvendimiz adamlar bile sahtekarlık yaptı kardeşim keşke böyle olmasada ne diyelim oda onların karakteri
Dagittikca insanları daha iyi tanıyorsun zaten zamanla herkezin karakterini bilirsin😀✋Valla çok güvendimiz adamlar bile sahtekarlık yaptı kardeşim keşke böyle olmasada ne diyelim oda onların karakteri
Direğe vurduHadi Sivas çak 3 golü bekletme
Aynen direk az onceSivas basmaya başladı