- 71,300
- 13,783
- 113
Sivas gene baskılı
gün gelir sen vurursun yol verirsin osiAtma kardeşim, 3 ay sıkıntı cektim dalga gecti leer, banlattılar , dagıtmda. Yapardım para varken ama iyilik yaramaz, kimseye dagıtım yapma parayla git gez toz dost
60 AA kadar süre bı mistikPara muhattebini boşverin maçın keyfini çıkarın dostlar hadi erkende gelsin bir gol sıradaki kupona bakalım
Gelecek ama en fazla bir gol sankiPara muhattebini boşverin maçın keyfini çıkarın dostlar hadi erkende gelsin bir gol sıradaki kupona bakalım
Yok dost o yalnız yiyor geçenlerde 10 k 15 kuponlar yapıyordu kimseye zırnık vermedi almayı seviyor adamgün gelir sen vurursun yol verirsin osi
Kepez kontra deniyorAtabiliyosa Kepez atsın illa Sivas olacak değil
Voleybol muYok dost o yalnız yiyor geçenlerde 10 k 15 kuponlar yapıyordu kimseye zırnık vermedi almayı seviyor adam![]()
Para varken gerçek veya değil rapor paranı atacaktım geçen hafta dm atılmıyordu , sen dm atamıyon . önüne gelene yazma bir daha şikayet ederler ban yersin , kısıtlanmaAtma kardeşim, 3 ay sıkıntı cektim dalga gecti leer, banlattılar , dagıtmda. Yapardım para varken ama iyilik yaramaz, kimseye dagıtım yapma parayla git gez toz dost
İy çok gol oldu bu yarı en fazla 2 gol olabilir ama erkenden atsınlarHaydi erkenden gelsin 1 gol
Saol dost hallettim onu dün raporu cıkarttım perşembe günü egitime girip iş başı yapacagım 🙏Para varken gerçek veya değil rapor paranı atacaktım geçen hafta dm atılmıyordu , sen dm atamıyon . önüne gelene yazma bir daha şikayet ederler ban yersin , kısıtlanma
Bol gol gelir umarım dost 2 gol atsınlar 1 3 bitseHaydi erkenden gelsin 1 gol