- 62,546
- 12,008
- 113
60 a kadar gol olsun
Adam bisiklet basinda yaziyorBisikletle gidiyoruz dost![]()
Alala sen banlımıydınAtma kardeşim, 3 ay sıkıntı cektim dalga gecti leer, banlattılar , dagıtmda. Yapardım para varken ama iyilik yaramaz, kimseye dagıtım yapma parayla git gez toz dost
Kaleciyi calimadi auta cikti60 a kadar gol olsun
Yav kaza yapmasında yazdınAdam bisiklet basinda yaziyor![]()
Sivas mjKaleciyi calimadi auta cikti
AynenSivas mj
AynenSivas mj
Noldu la konu beŞimdi @murobaşkan la koalisyon kurmuş onun kanatları altında![]()
Sana her konuda yazdiginda dedikki sacma sapan kisilere dagitim yaptin dagitim yaptigin 1 kisi bile sana donus yapmadi ama sen baskasinin konusunda surekli sinyal attınAtma kardeşim, 3 ay sıkıntı cektim dalga gecti leer, banlattılar , dagıtmda. Yapardım para varken ama iyilik yaramaz, kimseye dagıtım yapma parayla git gez toz dost
Kesinlikle doğruSana her konuda yazdiginda dedikki sacma sapan kisilere dagitim yaptin dagitim yaptigin 1 kisi bile sana donus yapmadi ama sen baskasinin konusunda surekli sinyal attın
2.2 olcam3 1 olacak birazdan
Gelecek dost sakinPara muhattebini boşverin maçın keyfini çıkarın dostlar hadi erkende gelsin bir gol sıradaki kupona bakalım
Maci izliyoruz dost zaten gol gelirse yazariz hızlı mac amaPara muhattebini boşverin maçın keyfini çıkarın dostlar hadi erkende gelsin bir gol sıradaki kupona bakalım
Olsun artık dost dakika 60 pldu3 1 olacak birazdan
Ben takip ettim mi yatıyorPara muhattebini boşverin maçın keyfini çıkarın dostlar hadi erkende gelsin bir gol sıradaki kupona bakalım