- 21,184
- 6,476
- 113
Iy bitti
Kısmet dost kolay geleAtamadı malesef sağlık olsun ilk yarıdan gelseydi belki şanslı iki kişiden biri olurduk ama benim ise gitmem lazım hepinize bol şanslar
Kolay gelsin hacımAtamadı malesef sağlık olsun ilk yarıdan gelseydi belki şanslı iki kişiden biri olurduk ama benim ise gitmem lazım hepinize bol şanslar
Bol şans dost teke kalmışsın
Hayır neden ban yiyecekmiş reis 🧐 Forum kuralları biliyor 🧐@KANSIZ tahir ban mı yedi kul adını yazınca cıkmıyor
Teşekkürler dost eyvallahKolay gelsin hacım
Kolay gelsin reisAtamadı malesef sağlık olsun ilk yarıdan gelseydi belki şanslı iki kişiden biri olurduk ama benim ise gitmem lazım hepinize bol şanslar
kul adını yazınca seçeneklerde çıkmıyor modumHayır neden ban yiyecekmiş reis 🧐 Forum kuralları biliyor 🧐
Eyvallah reis sizede kolay gelsin büyüyünce bende moderatör olacagim ise gitme sorunumuz olmaz forum işimiz olurKolay gelsin reis![]()
Bende de çıkmıyor@KANSIZ tahir ban mı yedi kul adını yazınca cıkmıyor
Benim kimi yaz dost tahirin yerine o zengin zatenkul adını yazınca seçeneklerde çıkmıyor modum
Haklısın başkanMünakaşaya gerek yok reis
Adamsın adamDostlar özel kapatmak istemiyorum sizden ricam para için Dm atmayın . Zor zamanımızda kimse yanımızda olmuyor herkes iki maymuna dönüyor o yüzden harici mesajlara dönüş yapmıyorum kimsede boşuna yormasın
Dm mi atıyor burdakilerden birileri miDostlar özel kapatmak istemiyorum sizden ricam para için Dm atmayın . Zor zamanımızda kimse yanımızda olmuyor herkes iki maymuna dönüyor o yüzden harici mesajlara dönüş yapmıyorum kimsede boşuna yormasın