- 80,249
- 53,086
- 113
Tebrikler5 dk dır tebrık etmıyoryz tebrrıkler
Tebrikler5 dk dır tebrık etmıyoryz tebrrıkler
Aynen senin roll ne oldu dostYok seçilmedi
Çekim verdi daha yenibeklemedeyiz daha seçilmedi kimse beyler
Secildi beyler dagilabilrsiniz hepsini ben aciyom ayni anda 6 rollbeklemedeyiz daha seçilmedi kimse beyler
Beklemedeyiz bakalım 😂Para hesaba geçsin yakar
San antonio basSecildi beyler dagilabilrsiniz hepsini ben aciyom ayni anda 6 roll
Teşekkürler dostumÇekim verdi daha yeni
adamsın abiSecildi beyler dagilabilrsiniz hepsini ben aciyom ayni anda 6 roll
1 adım yeter o zaman dostSecildi beyler dagilabilrsiniz hepsini ben aciyom ayni anda 6 roll
Rica ederim kardomm ne demekTeşekkürler dostum
Abimsin tebriklerSecildi beyler dagilabilrsiniz hepsini ben aciyom ayni anda 6 roll
GelmedimiSan antonio bas
Senin rolun ne olduSan antonio bas
@Ciqlett mırolcu arkadaslar asagidaki gibidir.
@drogba6
@SaHgEc
@Doncaster
@tekalali6767
@JoseMourinho
@butragueno
sahgec bana iban isim yolla dagitim sende herkeze 250 paylastir dostum.
6 kisi bu kadar dostlar umarim baska rolde sizleride sececegim.
lakin gecen basimiza soyle bir olay geldi mlbra konusunda bir arkadasa rol sozu vermisim unutmusum insanlik hali ona gonderdim rol icin parasini ortadan kayboldu lavuk rol yapmadan bende sadece guvendigim dostlara rol yaptiriyorum eminim ki onlarda 1 2 adim basarili olup siz degerli arkadaslara yollayacaklardir.
Eyvallah dostrolcu arkadaslar asagidaki gibidir.
@drogba6
@SaHgEc
@Doncaster
@tekalali6767
@JoseMourinho
@butragueno
lakin gecen basimiza soyle bir olay geldi mlbra konusunda bir arkadasa rol sozu vermisim unutmusum insanlik hali ona gonderdim rol icin parasini ortadan kayboldu lavuk rol yapmadan bende sadece guvendigim dostlara rol yaptiriyorum eminim ki onlarda 1 2 adim basarili olup siz degerli arkadaslara yollayacaklardir.
YattıkSenin rolun ne oldu
Tamamdır dostum kesene bereket hallederim, paylaşmanın mutluluğunu daima yaşarsın umarım 👏 ☘ ☘rolcu arkadaslar asagidaki gibidir.
@drogba6
@SaHgEc
@Doncaster
@tekalali6767
@JoseMourinho
@butragueno