- 33,874
- 18,370
- 113
Bence duralım agakupon gelirse odul attirmak icin kasa yarisi ile 1 adim daha yapalim mi duralim mi ne dersiniz
Bence duralım agakupon gelirse odul attirmak icin kasa yarisi ile 1 adim daha yapalim mi duralim mi ne dersiniz
Bir adım daha gider dost sanki şansın iyi gibikupon gelirse odul attirmak icin kasa yarisi ile 1 adim daha yapalim mi duralim mi ne dersiniz
Duralım başkan bence be zaten az kişiydik en başıbdab beri sonradan doldukkupon gelirse odul attirmak icin kasa yarisi ile 1 adim daha yapalim mi duralim mi ne dersiniz
Aynen dostum hayırlısıyla 🙏🙏🙏
Yeter dost zaten roll actirican onlarda dagitir kazanirsakupon gelirse odul attirmak icin kasa yarisi ile 1 adim daha yapalim mi duralim mi ne dersiniz
Reisim ödül değil de kişi sayısı fazlası için olur derim benim düşüncem takdir senindir tabi yine reisimkupon gelirse odul attirmak icin kasa yarisi ile 1 adim daha yapalim mi duralim mi ne dersiniz
Durmak iyidir dostkupon gelirse odul attirmak icin kasa yarisi ile 1 adim daha yapalim mi duralim mi ne dersiniz
Devam kankakupon gelirse odul attirmak icin kasa yarisi ile 1 adim daha yapalim mi duralim mi ne dersiniz
Yap 1 adım daha şansın acıkkenkupon gelirse odul attirmak icin kasa yarisi ile 1 adim daha yapalim mi duralim mi ne dersiniz
Sen nasıl dersen dostum ama genelde öyle olunca gidiyor 🙏🥺kupon gelirse odul attirmak icin kasa yarisi ile 1 adim daha yapalim mi duralim mi ne dersiniz
Dost bence rolling zinciri kur tecrübeli dostlarımız var iyilik akimi genislesin 🤣kupon gelirse odul attirmak icin kasa yarisi ile 1 adim daha yapalim mi duralim mi ne dersiniz
Karaktersiz çok s.etBende ama ben size dedin kapatalım diye
kasa basmak olmaz sonra cebe giriyoruzRiske girmek istiyorsan bas geç kasayı![]()
Adamlar maçı takip ediyo diye niye öyle diyon laKaraktersiz çok s.et
Sen bilirsin takıl istediğin gibi senin parankasa basmak olmaz sonra cebe giriyoruz