- 31,373
- 29,010
- 113
Tebrikler dost nice wonlaraDostum dun için çok sağol roll yaptım destek ciktigin bakiyeyle 1800 yaptık 4 arkadaşa yardımcı oldum 250 lira
Tebrikler dost nice wonlaraDostum dun için çok sağol roll yaptım destek ciktigin bakiyeyle 1800 yaptık 4 arkadaşa yardımcı oldum 250 lira
İnşallah hepimiz dostumTebrikler dost nice wonlara
zor artik 3 el bos gectiBi 3 luk atması lazim seriden
2.19 var aslında isteseler rahat atarlar aradaki sayı farkı çok o yüzden sallamıyor şerefsizlerzor artik 3 el bos gecti
Bende güne güzel başlayıp Sponsor bulup iki bira içerim 🙂 sonra gider bi parti okey oynarım en sonda akşam fenerin maçını izlerken verem kanser olurum 😂🤣Neyse ben uyuyorum kızlar yarına uykumu almış bir şekilde uyanıp portakal suyumu yudumlarken "belki bir kuş geçer üstümüzden" şarkısındaki "hiçbir yüz güzel değil senin yüzünden" cümlesinin derin anlamı üzerine düşünüyor olacağım
Fenerbahçe en büyük dert zatenBende güne güzel başlayıp Sponsor bulup iki bira içerim 🙂 sonra gider bi parti okey oynarım en sonda akşam fenerin maçını izlerken verem kanser olurum 😂🤣
Hatırlatma yarın maçımız var gene kanser olacazFenerbahçe en büyük dert zaten
Sorma vallahi kafama takıyorum kötü sonuclarda 2 3 gün moralim bozuk geziyorum o hale geldim yemin ediyorumFenerbahçe en büyük dert zaten
Aynen öyleUlan atış kaçormasa gelcek hay elinize