- 37,109
- 24,286
- 113
Bol şansBaşarılı olursak 2 kişiye rol açtıralım onlarda kazanıp paylaşsınlar.
2x250
Ekli dosyayı görüntüle 734619
Bol şansBaşarılı olursak 2 kişiye rol açtıralım onlarda kazanıp paylaşsınlar.
2x250
Ekli dosyayı görüntüle 734619
Agrasif değilim senin tavrın yanlış dostun aşağılama küçümseme gibi bir tavrın var yapma böyle üzmeyelim bir birimizi cansınsorry ozaman adam mesajını düzenlemiş 🤣 o yanılttı benide fakat senin bu agresifliğin neden onu çözemedim 😅
Üslubuna dikkat önce senn,olum moglum diyeceğin , üslubunu bilOlum sanami yazdım ben bu mesajı seviyeni aşma derim
Sen başlattın şuan sen nasıl gelirsen bende öyle gelirim kardeşim ben başkası ile tartışıyorum sende üstüne alınıp gelip şekil yapıyorsun burda değişik felann diyorsunÜslubuna dikkat önce senn,olum moglum diyeceğin , üslubunu bil
babacım "huesca üst yazmış kanka" bak ilk mesajım bu, bunun neresinde aşağılama küçümseme var? Aksine senin cevabın çok saçma yok herşeye zort diye atlayan adamlar bilmem ne cart curt tırı vırı. adam mesajını düzenlediği için gelmiş yazdığı gözükmüyor bende, sonradan ayktım muhabbetiAgrasif değilim senin tavrın yanlış dostun aşağılama küçümseme gibi bir tavrın var yapma böyle üzmeyelim bir birimizi cansın
Sen daha kime yazdığını bilmiyorsun ki bak sorun orada genel 2,5 görupte gelmiş yazan bendim sonrası fark ettim düzelttim, şimdi anladin miSen başlattın şuan sen nasıl gelirsen bende öyle gelirim kardeşim ben başkası ile tartışıyorum sende üstüne alınıp gelip şekil yapıyorsun burda değişik felann diyorsun
3.adimda yumusarNiye böyle gergin burası
Tamam sornadan gördün bitti konu yanlış bir şey dediysem özür dilerim kardeşimbabacım "huesca üst yazmış kanka" bak ilk mesajım bu, bunun neresinde aşağılama küçümseme var? Aksine senin cevabın çok saçma yok herşeye zort diye atlayan adamlar bilmem ne cart curt tırı vırı. adam mesajını düzenlediği için gelmiş yazdığı gözükmüyor bende, sonradan ayktım muhabbeti
O gördüğün mesajı kimin mesajını alıntı yapmışım bak bakayım bı kardeşimSen daha kime yazdığını bilmiyorsun ki bak sorun orada genel 2,5 görupte gelmiş yazan bendim sonrası fark ettim düzelttim, şimdi anladin mi