- 26,468
- 14,003
- 113
Aynen öyle zormlama bu gelmezse mola versans kardesim iste son kupon zaten simdilik gelmezse sonra bakariz zora gerek yok
Aynen öyle zormlama bu gelmezse mola versans kardesim iste son kupon zaten simdilik gelmezse sonra bakariz zora gerek yok
Dediğim gibi 10 periyotdan 1. 2 tane üst ya çıkar ya çıkmaz altı gören basıp geçsinMulayim derse korkacaksın harbi üstten
Gelecek rahat ollllattiklari bu 20 sayiyi 7 8 dk once baslayinca aticakti alta cektiler zaten 2 periyot cosar ibneler
pota altina indirip topu ve bekletmeseler simdiye 30 olurdu. actiklari orandan belli yaniattiklari bu 20 sayiyi 7 8 dk once baslayinca aticakti alta cektiler zaten 2 periyot cosar ibneler
Son periyot belli olmaz bunlarda kafa kafaya giderse çok sayı çıkabilirbu macin butun ceyrekleri alta gider sanki @Mülayim6060
Reis aynı düşüncedeyim bunlar alayı ayarlıpota altina indirip topu ve bekletmeseler simdiye 30 olurdu. actiklari orandan belli yani
msj attim bakarsin odulpota altina indirip topu ve bekletmeseler simdiye 30 olurdu. actiklari orandan belli yani
Dostum bu kupon gelecekmsj attim bakarsin odul
Azeri maçı geldi demimsj attim bakarsin odul