- 2,751
- 5,122
- 113
Merhaba arkadaşlar netent sağlayıcsında oynarken bi süre sonra hesaptan atıp hesap mevcut değil uyarısı veriyor mu sizdede
Aynen bende de oldu bugün hepi topu 20 TL paea attık sürekli oyundan atıp durdu bı pok kazanamadık sayelerindeMerhaba arkadaşlar netent sağlayıcsında oynarken bi süre sonra hesaptan atıp hesap mevcut değil uyarısı veriyor mu sizdede
Eğlence modunda deneyin.Be başka oyun pek az oynarim.bakiye yukselince 1.25-2 50 gecmeyinNETEND de bir oyun vereceğim.Bu oyun 0.25 tl.den oynayin bakiyeniz 20 tl.yeter.Size % 100 kazandiran bir oyun.Ekli dosyayı görüntüle 55602
Hırsız bu alt yapı artık hiç bişey vermiyor kaç aydırşuan yok gibi sorun ama bu sorunu son 1-2 ayda çok görmeye bşladım ve slotlar normalden çok az kazanç vermeye başladı mide bulandırıcı. sadece sekada oynuyorum bu aralar ondada hiçbirşey alamıyorum. ama diğer sitelerde aynı.
Gonzoda bir kere 1 TL ye 1900 TL aldım ondan sonraki her frespin ölüm 2 aydır bir kuruş alamadım fazla fazla verdimOluyor. Bakiye yok diyor tekrar giriyorum aynı bakşyeden devam ediyorum.
Fakat bugün gonzoda 0.20 den 150 tura yakın attım sonra bakiye 40 TL iken 1tl geçtim 0.20 de 2 TL 3 TL yani 5 10 kat kazanç verirken 1tl de kazanc en fazla 2 3tl oluyor. 10 TL kadar düştü sonra 2 TL kaldı 3altın verdi freespin kazancı 15 TL şaka gibi. Öfke yapıp bitrdim rahatladım. Düpedüz hileli