- 30,831
- 17,001
- 113
Üçbeş kişi anladım35 kisi mi
Üçbeş kişi anladım35 kisi mi
Nesim kardeşim 35 kisiyede de dağıtır neden küçük gördün adamı liste dışısınÜçbeş kişi anladım
Bol şanslar kral
Şimdi düşünüp karar verdim kbÇekiliş konusu acmamissin dostum. Sen secersin kupon gelsinde
Bol şans dostumŞimdi düşünüp karar verdim kb
Haklı geçen ay çok zor durumdaydım ama şuan borçlarımı vb kapattım durumum iyiNedim kardeşim 35 kisiyede de dağıtır neden küçük gördün adamı liste dışısın
Direk 35 kişiye admin uygun görürse dağıtım yapmak isterimÜçbeş kişi anladım
Dediğim gibi senin seçip atman lazım gelirse tabiki deHaklı geçen ay çok zor durumdaydım ama şuan borçlarımı vb kapattım durumum iyi
Kesene bereketDirek 35 kişiye admin uygun görürse dağıtım yapmak isterim
Manu belli olmaz gelmeden won demiyelimBol şans reis gelmiş bile kupon ✅✅
Senin seçip atman lazım kankam gelirse kuponDirek 35 kişiye admin uygun görürse dağıtım yapmak isterim
Kesene bereket kupon sıkıntısız gelir umarımDirek 35 kişiye admin uygun görürse dağıtım yapmak isterim
Belli olan tek şey bu kupon ✅ ✅ sinerji yaratalım diye uğraşıyorum 😇Manu belli olmaz gelmeden won demiyelim
2 aydır takip ediyorumDirek 35 kişiye admin uygun görürse dağıtım yapmak isterim
Tamamdır kupon tutarsa beğenenlerden 35 kişi seçip dm yazacağım iban veya payfixe gönderim sağlarımDediğim gibi senin seçip atman lazım gelirse tabiki de