- 88
- 15
- 8
Ya baba 20 milyon dolan Dior aylık maaş bunu devlet ödeyemez amk tabiki kumar 16.lig köy takımına git adam 200 bin dolar alıyor aylık oturduğu şehir okadar etmez nerden gidior bu oaralar
Sakin ol reis kaybettiğin para dönmeyecek bu şekilde ilerleyemezsinKoca Dünya Spor sektörünun etrafında donuorya nasıl bı devirdir amk nasıl bir devir buya adamlar 99 dakka rol yaparak 90 senelik para alıyorlar ayzik
Bi ayda 50 milyonu nerden buldinNeye ara veriyim bu saatten sonra anamız sıkılmış 1 ayda 50 milyon para gitmiş gotumuze neye veriyim kanımızın son damlasına kadar çalacak kahpenin çocukları bu kumar değil bu kumar olsaydı benim şuan 50 milyon zararım değil 500 milyon karım olurdu hırsızlıkla kupon kaybettiriyor adamlarya tutmuş kuponu yatırırlar bilader bu amk 90 dakikasında 1 korner cikartmiorlarki kazanç olmasın o para zoruma giden bu benim bildiğim maç yatior amkya karismasalar karılarını sikecegim maçlar benim anamı sikior zoruma giden bu bilader alsinalr kanının son damlasinida alsınlar benim hakkım haram zıkkım olsun yeni doğan bebelerinden çıksın bu iste kimler varsa
Bizim gibilerin sonu belli ya atar kafa 2 mermi yada bırakır hakkı helali çalar çırpar hak yer öyle gider bakalım hangisini sececez
Evini arabasını satmıştır iş yerini devretmiştir banka hesabındaki parayı çekmiştirBi ayda 50 milyonu nerden buldin
Sen kac kaybettinEvini arabasını satmıştır iş yerini devretmiştir banka hesabındaki parayı çekmiştir
Sorma beni boşver bende ondan eksik değilim ama ben sakinim 😅😅Sen kac kaybettin
Kaybettiğim para gelmeyecek çünkü biliyorum bunun bilincinde oynuyorumSen kac kaybettin
Hedef 1 milyon diyordun hep meger 10 milyonlar kaybetmossin ondan miSorma beni boşver bende ondan eksik değilim ama ben sakinim 😅😅
E her kupona 100 200 basanın bi zahmet kaybı 10 olsun 😅Hedef 1 milyon diyordun hep meger 10 milyonlar kaybetmossin ondan mi
Yazik yav 1 milyon banq versen araba alir tatile cikardimE her kupona 100 200 basanın bi zahmet kaybı 10 olsun 😅