http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tek Maçtan Kayıp Nereye Kadar Beni Takip Edeceksiniz

gecekondu09

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
88
15
8
Ya baba 20 milyon dolan Dior aylık maaş bunu devlet ödeyemez amk tabiki kumar 16.lig köy takımına git adam 200 bin dolar alıyor aylık oturduğu şehir okadar etmez nerden gidior bu oaralar

gecekondu09

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
88
15
8
Koca Dünya Spor sektörünun etrafında donuorya nasıl bı devirdir amk nasıl bir devir buya adamlar 99 dakka rol yaparak 90 senelik para alıyorlar ayzik

gecekondu09

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
88
15
8
Bizim gibilerin sonu belli ya atar kafa 2 mermi yada bırakır hakkı helali çalar çırpar hak yer öyle gider bakalım hangisini sececez

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
47,870
15,445
113
Neye ara veriyim bu saatten sonra anamız sıkılmış 1 ayda 50 milyon para gitmiş gotumuze neye veriyim kanımızın son damlasına kadar çalacak kahpenin çocukları bu kumar değil bu kumar olsaydı benim şuan 50 milyon zararım değil 500 milyon karım olurdu hırsızlıkla kupon kaybettiriyor adamlarya tutmuş kuponu yatırırlar bilader bu amk 90 dakikasında 1 korner cikartmiorlarki kazanç olmasın o para zoruma giden bu benim bildiğim maç yatior amkya karismasalar karılarını sikecegim maçlar benim anamı sikior zoruma giden bu bilader alsinalr kanının son damlasinida alsınlar benim hakkım haram zıkkım olsun yeni doğan bebelerinden çıksın bu iste kimler varsa
Bi ayda 50 milyonu nerden buldin

Kara4733

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
881
1,778
93

gecekondu09

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
88
15
8
50 milyon ne baba hesapta günlük yatır cek 2 milyon donuyor

gecekondu09

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
88
15
8
Bu araba var sanayide 400 bin jarcamisim yoktan varetmisim o avradını siktigim bile hala cikmior bari you bu kahoelere veriyoz

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
835
682
93
Hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz dost spor slot kadar beter bi hal aldı piyasa değeri kadro kalitesi istatistikler fln hiçbir şey vaad etmiyor belçika maçının istatistiklerine baksan 5 0 fln bitti zannedersin maçta gol çıkmadı oranı 1.10 flndı kumarı oynatan kazanır sporu oynayan kazanır bizde böyle ayda yılda bir ağzımıza çalınan bir parmak balla kendimizi şımartırız yada 3 5 kuruş borç kapatırız dünyanın adaleti maalesef bu yinede kötü yollara sapma psikolojini yıpratıp daha da eziyet etme kendine 3 günlük dünya herkesin gireceği 2 metre tabut en güzel teselli bu bitip gider hepsi gecen güzel olsun

gecekondu09

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
88
15
8
Bı günde milyon donuyor diom hesapta yemin ederim 50 TL at geri atamam 41 TL olarak atarım kesintiyle okadar 0

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,213
6,337
113
Kardeş merakımdan soruyorum hangi sitede Türkiye maçına 0.5 üst korner üstü oynayabildin?

gecekondu09

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
88
15
8
Türkiye U21 kardeş ikinci yarı 9.5 dedim adamlara koca yarı 9 la bitirdiler yanında 6 maç korner hepsine 15 çekmişim gelmişler ital Serie c dakka 1 1.5 üst dedim maçta penaltılar mi gider goller mi iptallermi 1-0 nasıl bağladılar lan taca çıkan topa vara gidilirmi soruon size taca cikior adam vara gidior gol çıkmasın zaman gecsin