Tamamdır teşekkür ederimtamam dostum ödenecek bana da aynısı oldu 1 saate onay yazısı geliyor sonra 10 15 dakkaya hesaba düşüyor
ne zaman onaylandı dost benim 40dk oldu onaylanalı gelmediBenim ödeme şimdi geldi arkadaşlar 1 saat 15 dk sonra
9 saat olacak benim ki 🤣🤣🤣ne zaman onaylandı dost benim 40dk oldu onaylanalı gelmedi
Dostum seni sabahta gördüm hatta RP leşmiştik aynı senin gibi bende 7:10 dan beri çekemedim ödemiyor şimdi son umut anında kriptoyla talep verdim işlem onaylandı yazdı gerisi gelir mi emin değilimÖdeme sitede 06:45 te onaylandı yazıyordu
Şu saate kadar gelen bir ödeme yok hesaba
1 kaç kişiye ödediler göz boyamak için.
kral 1 saat 15 dakika yazıyor görmüyon mune zaman onaylandı dost benim 40dk oldu onaylanalı gelmedi
Saygılar reis 👏Beyler bilgi alışverişi yapabilirsin saygı önemli..
Valla ödense ödendi yazardım ama bu saate kadar ödenmediyse sittin sene ödenmezDostum seni sabahta gördüm hatta RP leşmiştik aynı senin gibi bende 7:10 dan beri çekemedim ödemiyor şimdi son umut anında kriptoyla talep verdim işlem onaylandı yazdı gerisi gelir mi emin değilim
Neyle odeme verdın hangi sistemBenim ödeme şimdi geldi arkadaşlar 1 saat 15 dk sonra
Kanka iptal ettir anında kriptoyla çek trc20 usdt istiyor 5 dk sürmedi onunla.bende sabah 7 den beri uğraşıyorumValla ödense ödendi yazardım ama bu saate kadar ödenmediyse sittin sene ödenmez
İptal olmuyor ki nasıl iptal edecezKanka iptal ettir anında kriptoyla çek trc20 usdt istiyor 5 dk sürmedi onunla.bende sabah 7 den beri uğraşıyorum