- 1,894
- 1,182
- 113
Yok kirve sehirdisindayimNerede yatıyorsun Silivri mi
Yok kirve sehirdisindayimNerede yatıyorsun Silivri mi
Dışarıda mıydın dayıııSelamün aleyküm dostlar 2.5 aylık cezaevi serüveninden sonra tekrar izine çıktım sitelerden uzak kaldım bu sitelere neler olmuş böyle limitler uçmuş yok mu 500-1000 banka ile atabilecegimiz yerler
Dikkat et diyar sende aklında olsun konusu silindi..@diyar727 Gang diye bir site açmışlar merdiven altı bizim forumdan 3-5 kişiyi tokatlamışlar 😅😃
Şimsi okudumda konuyu adamı provake etmiş diyar haklı bence
Reis dakka başi nasıl girip çıkıyorSelamün aleyküm dostlar 2.5 aylık cezaevi serüveninden sonra tekrar izine çıktım sitelerden uzak kaldım bu sitelere neler olmuş böyle limitler uçmuş yok mu 500-1000 banka ile atabilecegimiz yerler
Nerelere üye değilsin önce onu bilmek lazım kral ☺Beyler kolay çevrimi deneme bonusu bilen varmı
Varsa bana da söyleBeyler kolay çevrimi deneme bonusu bilen varmı
İzine çıkıyor Kral izineReis dakka başi nasıl girip çıkıyor
Sn
79 gün yatıyorsun 11 gün izine çıkıyorsun açık cezaevinde dost kapalı da değilizReis dakka başi nasıl girip çıkıyor
Sn
dayı dün betsin’e deneme bonusu talep edecektim yazdım 250₺ ekledi bana daha öncede almıştım normalde yine verdi 1000 çektim 😅Varsa bana da söyle
Adamın kullandığı kelimeleri görmüyor musun ? @Daimon
Konudan yasaklandı reis..Adamın kullandığı kelimeleri görmüyor musun ? @Daimon
Sorması ayıp reis özel değilse neyden girdin. Gçemiş olsun bu arada79 gün yatıyorsun 11 gün izine çıkıyorsun açık cezaevinde dost kapalı da değiliz
Eskiden kolaybet vardı 100 TL veriyordu kesinBeyler kolay çevrimi deneme bonusu bilen varmı
Nereden yazdın ekledin ya şudayı dün betsin’e deneme bonusu talep edecektim yazdım 250₺ ekledi bana daha öncede almıştım normalde yine verdi 1000 çektim 😅