- 1,894
- 1,182
- 113
Dayı açıkta 79 günde bir 11 gün iznin var ya ondan bahsettim totalde 7 ay oldu ama genede 8 ay uzun dayı bitirmissin helal olsunKardeş 2.5 ay ne alkah aşkına 8 sene kapalıda yattım adanada
Dayı açıkta 79 günde bir 11 gün iznin var ya ondan bahsettim totalde 7 ay oldu ama genede 8 ay uzun dayı bitirmissin helal olsunKardeş 2.5 ay ne alkah aşkına 8 sene kapalıda yattım adanada
O ne dolandırıcılık mi normal hesap kiralamaysa cezası düşük ama dolandırıcılık varsa TCK 158den veriyor bayaKanka moneypay
Aynen öyle dostBence gün yarıştırmayın bir günde yatmak olsa zulüm cezaevine düşmanımı düşürmesin
Geçmiş olsun kralSelamün aleyküm dostlar 2.5 aylık cezaevi serüveninden sonra tekrar izine çıktım sitelerden uzak kaldım bu sitelere neler olmuş böyle limitler uçmuş yok mu 500-1000 banka ile atabilecegimiz yerler
Ben yapmadım ama alan kişi karşı tarafı dolandırmış orasıda şikayetçi oldu aranmam çıktı ifade verdim iki defa bir defa mahkeme gittim sonra şimdi asıl karar bu mahkeme 👨⚖️O ne dolandırıcılık mi normal hesap kiralamaysa cezası düşük ama dolandırıcılık varsa TCK 158den veriyor baya
Betbox direk 500 Luk hesap çıkıyor havele yöntemlerindeBetco düşük yatırımlık site lazım dost iyi bir büro varmi
Miktar neBen yapmadım ama alan kişi karşı tarafı dolandırmış orasıda şikayetçi oldu aranmam çıktı ifade verdim iki defa bir defa mahkeme gittim sonra şimdi asıl karar bu mahkeme 👨⚖️
Spor güzel bonusu varmiBetbox direk 500 Luk hesap çıkıyor havele yöntemlerinde
10 kMiktar ne
Birine zulmetmedin ise allah selamet versin. birine zulmederek içeriye girdiysen en ağır cezayı alırsın inşallahDost 7 aydır yatıyoruz daha önce ki konularda detay verdim ama 11. Yargı paketinden bu ay içinde tahliye olmayı bekliyoruz şuan izindeyim
Ülkede basit adi suçlar diyorlar dolandırıcılık hırsızlık hakaret vs gibi suçluları zaten aşama aşama çıkaracaklar. Amerika'da olsa bu suçlular gün yüzü görmez.Aq bu ne biçim ceza ne biçim adalet ne biçim cezaevi herif her ay izinde aq
Açıkta iyi durmuşsun haDayı açıkta 79 günde bir 11 gün iznin var ya ondan bahsettim totalde 7 ay oldu ama genede 8 ay uzun dayı bitirmissin helal olsun
Geçmiş olsun kral en kısa zamanda ailene kavuşursun inşallahDayı açıkta 79 günde bir 11 gün iznin var ya ondan bahsettim totalde 7 ay oldu ama genede 8 ay uzun dayı bitirmissin helal olsun
Aslan dayım ne var ne yok nasılsınGeçmiş olsun kral en kısa zamanda ailene kavuşursun inşallah
6 aydır dayaniyoruz bir şekilde kavga etsen kapalidasin bı şekilde sakin kalmaya kaliyoruzAçıkta iyi durmuşsun ha
Suçu kabul etme miktarı öde ertelemeli kamudan ceza verir yüksek ihtimalle
Nerede yatıyorsun Silivri mi6 aydır dayaniyoruz bir şekilde kavga etsen kapalidasin bı şekilde sakin kalmaya kaliyoruz
valla ben 9 k cektim dün yolladılar fazlasını bilememİyi site mi bura
Yaşaaaa be Aslan ÖMER ☺🫶🏻Başkasının Gölgesinde Duranın Gölgesi Olmaz,Cesur Olan Güneşe Çıksın.
Saygılar günün sözü olsun