- 1,894
- 1,182
- 113
Selamün aleyküm dostlar 2.5 aylık cezaevi serüveninden sonra tekrar izine çıktım sitelerden uzak kaldım bu sitelere neler olmuş böyle limitler uçmuş yok mu 500-1000 banka ile atabilecegimiz yerler
Geçmiş olsun. 1k çoğu yere atabilirsin jokerbet kulisbet falanSelamün aleyküm dostlar 2.5 aylık cezaevi serüveninden sonra tekrar izine çıktım sitelerden uzak kaldım bu sitelere neler olmuş böyle limitler uçmuş yok mu 500-1000 banka ile atabilecegimiz yerler
Betco düşük yatırımlık site lazım dost iyi bir büro varmiHepsi yolunda a.s
Betbox 500 bende şimdi oraya atiyorumBetco düşük yatırımlık site lazım dost iyi bir büro varmi
İyi site mi buraBetbox 500 bende şimdi oraya atiyorum
Sağlamdırİyi site mi bura
Dost 7 aydır yatıyoruz daha önce ki konularda detay verdim ama 11. Yargı paketinden bu ay içinde tahliye olmayı bekliyoruz şuan izindeyimKral geçmiş olsun hayırdır neden içeridesin
Hosgeldin dost valla özledim seni o günden beri aleyküm selam valla azmı kaldı cezaSelamün aleyküm dostlar 2.5 aylık cezaevi serüveninden sonra tekrar izine çıktım sitelerden uzak kaldım bu sitelere neler olmuş böyle limitler uçmuş yok mu 500-1000 banka ile atabilecegimiz yerler
geçmiş olsun. Allah kurtarsın, kalan cezan kolay geçsin.Selamün aleyküm dostlar 2.5 aylık cezaevi serüveninden sonra tekrar izine çıktım sitelerden uzak kaldım bu sitelere neler olmuş böyle limitler uçmuş yok mu 500-1000 banka ile atabilecegimiz yerler
Benimde dosyam var bu ayın 16 sında mahkemeye çıkacam bakalım kaç sene diceklerDost 7 aydır yatıyoruz daha önce ki konularda detay verdim ama 11. Yargı paketinden bu ay içinde tahliye olmayı bekliyoruz şuan izindeyim
Allah razı olsun dost bende özledim siziHosgeldin dost valla özledim seni o günden beri aleyküm selam valla azmı kaldı ceza
Suç ne hangi maddeden yargilaniyon cezanı söyleyimBenimde dosyam var bu ayın 16 sında mahkemeye çıkacam bakalım kaç sene dicekler
Hesap kiralamaSuç ne hangi maddeden yargilaniyon cezanı söyleyim
TCK 158 miHesap kiralama![]()
Kanka moneypayTCK 158 mi
Kardeş 2.5 ay ne alkah aşkına 8 sene kapalıda yattım adanadaSuç ne hangi maddeden yargilaniyon cezanı söyleyim
Geblo kendini banlatmak istiyordun @Shellac a yazmıştın 😁🤣Geçmiş olsun. 1k çoğu yere atabilirsin jokerbet kulisbet falan
Bence gün yarıştırmayın bir günde yatmak olsa zulüm cezaevine düşmanımı düşürmesinKardeş 2.5 ay ne alkah aşkına 8 sene kapalıda yattım adanada