- 1,633
- 595
- 113
😁40 site listesi yaptım ben ama yarısına yatırım var 10u belirsiz 10una da yatırım yapmak için not aldım genel yatırımlarım hep 2 3k ben sabit sitede oynuyorum param kalmasın diye bakalım ne alacağız
😁40 site listesi yaptım ben ama yarısına yatırım var 10u belirsiz 10una da yatırım yapmak için not aldım genel yatırımlarım hep 2 3k ben sabit sitede oynuyorum param kalmasın diye bakalım ne alacağız
Listeyi benimle de paylasir misin dost ? Ben de degerlendireyim, ben de ayni bildigim yer disinda yatirim yapmiyorum para olunca40 site listesi yaptım ben ama yarısına yatırım var 10u belirsiz 10una da yatırım yapmak için not aldım genel yatırımlarım hep 2 3k ben sabit sitede oynuyorum param kalmasın diye bakalım ne alacağız
Tabi atayım en garanti olan grand 5k alacağım gerisine bakıcazListeyi benimle de paylasir misin dost ? Ben de degerlendireyim, ben de ayni bildigim yer disinda yatirim yapmiyorum para olunca
Banada banadaListeyi benimle de paylasir misin dost ? Ben de degerlendireyim, ben de ayni bildigim yer disinda yatirim yapmiyorum para olunca
Teşekkür ederim reissssBol şanslar dost
Teşekkürler simdidenTabi atayım en garanti olan grand 5k alacağım gerisine bakıcaz
Umarım dostBu maç 1 1 biter muhtemelen iyi ki 0 2 olmadı
2-1 olduUmarım dost
Gecmis olsun dost olacak is değil vallahiUmarım dost
Sağlık olsun dost 🔐Sağlık olsun dost @Shellac lose