- 80,244
- 53,079
- 113
70k degilse heyecan yapmaz nedim kardesNedim bu işin sonunda 700₺ kupon kazancı diyecek diye aklım çıkıyor kardeşim
70k degilse heyecan yapmaz nedim kardesNedim bu işin sonunda 700₺ kupon kazancı diyecek diye aklım çıkıyor kardeşim
Valla bilmiyorum böyle konualrda şanssızım ben ya@Nedim7875 o zaman sinerjii katalımm reisimmm
Yok valla knk orana oynadım sonradan kadınlarin bazen saçmalığı aklıma geldi yaktım jdndjdNedim kardeş oynamişsa var bir bildigi
Bol şansBu kadınlara güven olur mu ya kopunda kalan tek maç ve ilk yarı 1.5 üst olması lazım heyecandan ne yapacağımi sapittim Ekli dosyayı görüntüle 768743
Para devlet sırrı mı kardeşimYok valla knk orana oynadım sonradan kadınlarin bazen saçmalığı aklıma geldi yaktım jdndjd
Daha belli olmaz bozmadin demiYok valla knk orana oynadım sonradan kadınlarin bazen saçmalığı aklıma geldi yaktım jdndjd
sigara bitmeden bozmuş olma potansiyeli çok yüksekDaha belli olmaz bozmadin demi
Izle kral bekleyip heyecan yapma psv basiyo aticak gibiOlur kral rahat ol genelde 2.5 üst olmuş aralarindaki yarı lar