- 4,368
- 2,107
- 113
Bol sansKimse atmadi buna bastım hepsini gelrise 3 kişiye ulaşırım lütfen abdestli olan birisi sağlamanından bir bol şans dilesin jdndndn
Ekli dosyayı görüntüle 763326
Bol sansKimse atmadi buna bastım hepsini gelrise 3 kişiye ulaşırım lütfen abdestli olan birisi sağlamanından bir bol şans dilesin jdndndn
valla riskli diye tarafı söylemedim bu ve beşiktaş'da 1er gol gelir ama kimler atar bilmemKimse atmadi buna bastım hepsini gelrise 3 kişiye ulaşırım lütfen abdestli olan birisi sağlamanından bir bol şans dilesin jdndndn
kimse yazmadı derken kankadanimarka brondby maçı iy 1.5 üst beşiktaş maçı iy 1.5 üst kombinle geç o zaman ikisi de hareketli maç
maci tutturmuşsu biraz riskli oynadımdanimarka brondby maçı iy 1.5 üst beşiktaş maçı iy 1.5 üst kombinle geç o zaman ikisi de hareketli maç
Knk geç yazdınız demek istedim kaybedince insan sabr edemiyor özür dilerimkimse yazmadı derken kanka@Nedim7875
ilk yarı 1 gol daha var ama aarhus da iyi bu sezon hadi inşallah atarmaci tutturmuşsu biraz riskli oynadım
Gelrise 1. Sıra sende
Napoli ve bjk macina girilirdi aslinda keske acele etmrseydin dost iki macin orani guzel olurduKnk geç yazdınız demek istedim kaybedince insan sabr edemiyor özür dilerim
bol şanslar dostKimse atmadi buna bastım hepsini gelrise 3 kişiye ulaşırım lütfen abdestli olan birisi sağlamanından bir bol şans dilesin jdndndn
Bol şanslar abdestliyim valla 😀Kimse atmadi buna bastım hepsini gelrise 3 kişiye ulaşırım lütfen abdestli olan birisi sağlamanından bir bol şans dilesin jdndndn
Haklısında knk işte sıkıldım valla olsjn böyle gelrise gelmezse sağlık olsunNapoli ve bjk macina girilirdi aslinda keske acele etmrseydin dost iki macin orani guzel olurdu
Olsun olsun bol şanslarHaklısında knk işte sıkıldım valla olsjn böyle gelrise gelmezse sağlık olsun
sıkıntı yok dakika 32 33 1-1 olacakHaklısında knk işte sıkıldım valla olsjn böyle gelrise gelmezse sağlık olsun
Baskı varda atacak mi ama yapsın 1-1 gidelim ya27 1-0