Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tek Maçtan Kayıp Neden Bahsini Takip Ederler

ousmane1k

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
48
9
8
Olasılıklara para yatırıp bu kadar hikaye uydurmaya ve kurulmaya gerek babacan kumar işi bu benim alt oynadığım maç 0-0 giderken 90 da 3 gol olmuştu manyak edersin kendini şans :D

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,818
841
113
Millet dalga geçiyor şaka gibi şike olduğunu anlamanız için ben şike yaptım demelerini bekliyorsunuz dalga geçen kişiler ya anlık kazanmıştır yada kafadan kontak olmak lazım böyle bir şey icin

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,026
831
113
yani sen kaybettin diye tüm dünyada herkes bu maça 1.5 2.5 üst aldı mı sanıyorsun bir başkası 1.5 alt aldı 3.8 orandan o kazandı bir başkası 2.5 alt aldı o kazandı. Demek ki neymiş her maça balıklama üst balıklama alt oynanmazmış. Kumar şans işiymiş.
Evet dediklerin kazandı ama tanımam etmem takımları ama genelde maçları hep gollü geçiyor ise bu takımların maçları alt oynayan azinlikdir ve bu maç için kazanmışlardır ama büyük bir çoğunluk üst oynadığı için böyle operasyon çekmiş pekala olabilirler artık baronlar yönetiyor onlar ne derse o?

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,187
9,712
113
Normalde şike der geçiyordum ama bu maçı izledikten sonra anladimki anlık kuponu görüp maçı sonuclandirdilar baba 4 penaltı iptal oldu 2 gol iptal oldu son dakka kale boş adam gidip gol atacak hakem atağı kesti maçı bitirdi bunları görünce bu dediğinin aksi olurmu ? Maçı 1-0 bitmesi için başka nasıl bir şike olabilir ?
Dost bi 3-4 gün ara ver

samanalevi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,009
764
113
Çoğu maçın günler öncesinden kalemi kırılıyor. Milyar dolarlık piyasayı şansa ya da doğal akışına bırakmazlar, bırakamazlar..

Ama canlıdan müdahale yapmazlar.. Gerekte yok zaten canlıdan müdahaleye.. Tüm dünyadan oyuncu eğilimi belli zaten. Ezici çoğunluk kg ya da üst oynar.. Bunu herkes biliyor.. Hangi maçlara denk geldiğimiz önemli..

yakup2024

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
443
85
28
Haklısın kral ama yatacaksan1.20 den yatma .