Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ne Yapmalıyım

EMONTANA7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,135
854
113
100k borcum kaldı 30k para gelicek pzt günü, 3 orana basıyım dedim milli ara varmıs. sizce ne yapsam slot oynayıp farm mı atsam buy mu yapsam alt tarafı 3 katı yapıcam kasayı yardım

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,063
21,558
113
100k borcum kaldı 30k para gelicek pzt günü, 3 orana basıyım dedim milli ara varmıs. sizce ne yapsam slot oynayıp farm mı atsam buy mu yapsam alt tarafı 3 katı yapıcam kasayı yardım
Sağlam maclari bekle ole oyna slota girme olan da gider sabırlı ol hedefine ulaşırsın

Damb

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,104
447
83
100 k ne borcu bro. Kredi kartı vs mi yoksa kişilere mi

EMONTANA7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,135
854
113
Sağlam maclari bekle ole oyna slota girme olan da gider sabırlı ol hedefine ulaşırsın
maç yok ki milli ara var bekleyemem gelen parayla esiyorum zaten ama pzt günü bu is biticek, hangi maçlara oynayayım varsa da

einstein28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
301
130
43
Bu durumda mantıklı hareket etmek gerekir. Bülten her zaman var. Doğru maçı bekle. Zamanı geldi mi bas yoksa o para pul olur