- 1,135
- 854
- 113
100k borcum kaldı 30k para gelicek pzt günü, 3 orana basıyım dedim milli ara varmıs. sizce ne yapsam slot oynayıp farm mı atsam buy mu yapsam alt tarafı 3 katı yapıcam kasayı yardım
Hocam 10k 10k rol yap 3 maçlık100k borcum kaldı 30k para gelicek pzt günü, 3 orana basıyım dedim milli ara varmıs. sizce ne yapsam slot oynayıp farm mı atsam buy mu yapsam alt tarafı 3 katı yapıcam kasayı yardım
Sağlam maclari bekle ole oyna slota girme olan da gider sabırlı ol hedefine ulaşırsın100k borcum kaldı 30k para gelicek pzt günü, 3 orana basıyım dedim milli ara varmıs. sizce ne yapsam slot oynayıp farm mı atsam buy mu yapsam alt tarafı 3 katı yapıcam kasayı yardım
100 k ne borcu bro. Kredi kartı vs mi yoksa kişilere mi100k borcum kaldı 30k para gelicek pzt günü, 3 orana basıyım dedim milli ara varmıs. sizce ne yapsam slot oynayıp farm mı atsam buy mu yapsam alt tarafı 3 katı yapıcam kasayı yardım
kart borcu dost100 k ne borcu bro. Kredi kartı vs mi yoksa kişilere mi
maç yok reisimSağlam maclari bekle ole oyna slota girme olan da gider sabırlı ol hedefine ulaşırsın
maç yok ki milli ara var bekleyemem gelen parayla esiyorum zaten ama pzt günü bu is biticek, hangi maçlara oynayayım varsa daSağlam maclari bekle ole oyna slota girme olan da gider sabırlı ol hedefine ulaşırsın
Kart asgarilerine yetiyor mu 30 k?kart borcu dost
Bekle abi sende 10 gün acele etme beni dinle sabirsiz davranıp çok kez batırdım kendimi ztn pzrtesi para gelecek demişsin 1 hafta daha beklemaç yok reisim
yok benim o parayı 100k yapmam lazımKart asgarilerine yetiyor mu 30 k?
Bugun para varsa sende sl varya onlara oynasana kralmaç yok ki milli ara var bekleyemem gelen parayla esiyorum zaten ama pzt günü bu is biticek, hangi maçlara oynayayım varsa da
kral 30una kadar lig maçı bile yok beklenmez yaBekle abi sende 10 gün acele etme beni dinle sabirsiz davranıp çok kez batırdım kendimi ztn pzrtesi para gelecek demişsin 1 hafta daha bekle
Önce asgarileri ödeyip kartla paparaya geri yükleyip parayı kullanabilirsin. Hepsi kart borcu iseyok benim o parayı 100k yapmam lazım
Nba den anlıyormusunkral 30una kadar lig maçı bile yok beklenmez ya
2k bi para vardı 5 oran yaptımBugun para varsa sende sl varya onlara oynasana kral
geçen sene güzel takip ediyordum da sonra bıraktım haftaya salı gecesi fln güzel 3 oran veremez misin nba varsaNba den anlıyormusun
toplam oran kaç2k bi para vardı 5 oran yaptım
barça kg 2.5
live ev 1.5
inter feyenoord- her iki yarı da gol
Inter harici güzel italyanlara guven olmuyor sadece diğer 2 mac çok güzel oynamissin2k bi para vardı 5 oran yaptım
barça kg 2.5
live ev 1.5
inter feyenoord- her iki yarı da gol
Nba her gün var saglam maclar da var sen para eline geçtiği zaman benimlen iletişime gecgeçen sene güzel takip ediyordum da sonra bıraktım haftaya salı gecesi fln güzel 3 oran veremez misin nba varsa