Bilmiyorum başkan telefon sıfırlamak çare mi eğer çare olmassa o kadar resim video bilgi hepsiyle uğraşmak çok dert olur ama yarına kadar böyle sık boğaz ederlerse mecbur sıfırlıcamtelwfonu sıfırlıcaksan auth hesaplarını mailine bağla bu arada o hesapsızsa sıfırlanınca hepsi gider siteler selfi ıvır zıvır ister kaldırmak için
Truva atı yollarsa cihaza herşeye erişir 15 yaşında çocuklar yapıyor bunu artıkSMS sifresi girmeden bankaya ulaşamaz
Ben sana soyliyim yinede sen bildiğini yap internet bankacılığı kullanma paycell kullan kendi hesabindan paycele at ordan hallet işini örnek yani paycel sunxamanda internet bankacılığı kullanıp yüklü miktar barındıran hesabında ne bilim kapi yarı açık bırakmak demek bir mesaja maile tikladin gitti Truva atı yollandiysa eger virüs yazılım yani arastirsan anlarsın ne oldunu basitçe anlatan makaleler vardır illaki eve girince kapı açık olsa rahat yapabilirmisin bunuda öyle düşün kapı aralik ister kapa ister arala istersen kilitle ev senin evin ne uzun yazdım yeni farkettim kullanma kardeşim sonuç o yada kullan hadi cavbellaBilmiyorum başkan telefon sıfırlamak çare mi eğer çare olmassa o kadar resim video bilgi hepsiyle uğraşmak çok dert olur ama yarına kadar böyle sık boğaz ederlerse mecbur sıfırlıcam
Son zamanlarda saçma salak bir siteye üye olmussundur ve genelde kullandığın kullanıcı adın ve sifreni diğer bilgilerini kullanarak diğer sitelere girmişlerdir zaten kimlik bilgilerini de ogrenmislerdir sitelerin canlı desteğinden kolaylıkla bilgileri verip şifreyi yenileyebiliyorlar olay sadece bu karşı taraf çok zeki değil SMS ve e-posta ile giriş sagladigin siteler hariç diğer sitelere kolaylıkla gireceklerdir geçmiş olsun .Arkadaşlar malum bugün mislibet sitesinden birisi şifreyi değiştirip parami kripto üzerine çekmişti sineye cektim can sağlığı dedim güvenip oynadığım 5 siteye iki faktörlü doğrulama ve sms giriş yaptım ama şimdi durmadan bana sms gelip duruyor nasıl bı çare öneriyorsunuz ne yapmalıyım elim kolum bağlandı şuan hayır siteyi geçtim bunlar mobil bankaciliga kadar uzanır mi o ürkütüyor
sadece mesja gelir. bankadan para almaya götü yemez dost. alamazda zatwn rahat olAlotel sonra dört haneli kod 6 haneli kod durmadan geldi bugün bana
Canli destege ısrarla başka biri şifremi değiştirmek için sizinle iletişime geçti mi dedim hayır geçmedi dedi demekki şifreyi kırmış kopeklerSon zamanlarda saçma salak bir siteye üye olmussundur ve genelde kullandığın kullanıcı adın ve sifreni diğer bilgilerini kullanarak diğer sitelere girmişlerdir zaten kimlik bilgilerini de ogrenmislerdir sitelerin canlı desteğinden kolaylıkla bilgileri verip şifreyi yenileyebiliyorlar olay sadece bu karşı taraf çok zeki değil SMS ve e-posta ile giriş sagladigin siteler hariç diğer sitelere kolaylıkla gireceklerdir geçmiş olsun .
Son zamanlarda saçma salak bir siteye üye olmussundur ve genelde kullandığın kullanıcı adın ve sifreni diğer bilgilerini kullanarak diğer sitelere girmişlerdir zaten kimlik bilgilerini de ogrenmislerdir sitelerin canlı desteğinden kolaylıkla bilgileri verip şifreyi yenileyebiliyorlar olay sadece bu karşı taraf çok zeki değil SMS ve e-posta ile giriş sagoadigin siteler hariç diğer sitelere kolaylıkla gireceklerdir geçmiş olsun .
Evet kesinlikleCanli destege ısrarla başka biri şifremi değiştirmek için sizinle iletişime geçti mi dedim hayır geçmedi dedi demekki şifreyi kırmış kopekler
Senin şifreni kırmak diye bir olay yok öncelikle bunu bil.Canli destege ısrarla başka biri şifremi değiştirmek için sizinle iletişime geçti mi dedim hayır geçmedi dedi demekki şifreyi kırmış kopekler