Bende 5 gündür tekten gidiyorum 50-50-50 150kGeçmiş olsun
Bende 5 gündür tekten gidiyorum 50-50-50 150kGeçmiş olsun
6 kayıp sıfır tutuyor bizde1 tutuyor 5 kayıp
Nasıl is anlamadimBende 5 gündür tekten gidiyorum 50-50-50 150k
İşte onun için birlik olmak gerekiyorBi gün bunlara sağlam basacağız inanıyorum ama hangi gün bilmem
Ne yapmamız lazım fikrin nedirİşte onun için birlik olmak gerekiyor
Ulan ertelenmiş psg oynadık bide sabahtan haberimiz yokBeyler inter maçı ilk yarı 1.5 üst
Psg maçına da ilk yarı 1.5 üst kırın parayı
Bilmem ama sayımız az değil birlik olursak güzel kazançlar olurNe yapmamız lazım fikrin nedir
Analiz yapalım usta yarınaMesala maç analizi yapıp bı havuz sistemiyle güzel kazanç olur
AynenAnaliz yapalım usta yarına
Valla çok doğru tespit tek maç ilerlesek nasıl olur15 maclik kupon yapsanda tek mactan yatiyo 2 mac yapsanda seytan hep yanimizda amk o maci bi sekilde sectiriyo 10 20 liralik oynayin zevkine gecin her turlu kayip bari uzulmessiniz anlik kriziniz gecer
1.30 oranda tutturmak zor bu zamanda. Dordmund 1.5 desen maç 1.0 bitiyor Leverkusen 1 desen oda 1.1 fener 2 desen 1.1 yani idda artık tuturmak için cambaz olmak lazım. Ligler yokken iyiydi ligler başladı soygun hepMesela hedef koymak kasanın 5 katına ulaşmak 1.30 1.40 orandan az çok demeden sabır işi birazda biz hemen olsun istiyoruz
Valla orda haklısın 10 kupon yapsam 1 tanesini ağlayarak zor tutturuyorum 1.5 üst bile gelmiyo1.30 oranda tutturmak zor bu zamanda. Dordmund 1.5 desen maç 1.0 bitiyor Leverkusen 1 desen oda 1.1 fener 2 desen 1.1 yani idda artık tuturmak için cambaz olmak lazım. Ligler yokken iyiydi ligler başladı soygun hep