http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ne Günlere Kaldık

cabalaca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
772
631
93
arkadaş ne günlere kaldık ülkemizin kurucusu gazi mustafa kemal atatürke bile saygı kalmamıs adam ülke kurdu yapılan su muameleye bak samsuna helal olsun bu arada sahip cıkmıslar

Ekli dosyalar

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,847
4,977
113
Bi samsunlu olarak rezillik bi durum. Bu heykel bi nevi samsunun simgesidir we bir samsunlunun bunu yapacağını düşünmüyorum yapanin ya adli dengesi yerinde değildir yada yapilmasi icin tesfik edilmiştir..

cabalaca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
772
631
93
Bi samsunlu olarak rezillik bi durum. Bu heykel bi nevi samsunun simgesidir we bir samsunlunun bunu yapacağını düşünmüyorum yapanin ya adli dengesi yerinde değildir yada yapilmasi icin tesfik edilmiştir..
bunu yapan kısı tutuklanmıs galıba yenı gordum haberde samsun adına gecmıs olsun tekrar

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,847
4,977
113
bunu yapan kısı tutuklanmıs galıba yenı gordum haberde samsun adına gecmıs olsun tekrar
Eyw.. reis bakacam simdi netten.. o değilde nasil bi ülke olduk anlam veremiyorum gun geçtikçe kendimize sorun cikartmayi bi kaos ortami oluşturmayi o kadar seviyoruz ki neyse konuşcak cok şey warda...

cabalaca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
772
631
93
Eyw.. reis bakacam simdi netten.. o değilde nasil bi ülke olduk anlam veremiyorum gun geçtikçe kendimize sorun cikartmayi bi kaos ortami oluşturmayi o kadar seviyoruz ki neyse konuşcak cok şey warda...
iktidar sagolsun sözde muhalefede dıyor insanları kutuplastırıyorlar dıye kendılerı kutuplastırıyorlar ne kadarda cesaret edip ındırmeye kalksalar ızın vermıcez ne meydanlardakı heykelını nede kalbımızdekı sevgısını

Ipswich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,375
5,980
113
Ahlaksızlar !!!!!