- 4,543
- 1,371
- 113
Buda bizden korkan rusyanin kitalararasi balistik füzesi ve bizim insanlarimiz
Gerçekten çok garip bir ülke olduk gerçekten tüm sorunlarımız bitti üretim Harika dolar 1 lira turizm müthiş biz twitter whatsapp kovalıyoruzya beyler siyaset yapmayayım diyorum da illaki zorla yaptırıyorsunuz sadece size sorum devlete devredildiğinden beri en çok satılan ve en pahalıya satılan çaykur markalı çay neden milyar tller zarar etti ben mualif olarak bu devleti sosyal mecralarda eleştiremeyecek miyim? bu yazıları yazarken sırf bu iktidarı eleştiriyorum diye yarın sabah 5 de yaka paça evimden alınmayacagımın garantisini kim veriyor söylenecek o kadar söz var ki yöneticelere ve forumdaşlarıma olan saygımdan susuyorum
dostum o kadar haklısın ki keşke bir zaanatım olsada yurt dışında yaşasam bu ülkeyi bu yönetenlerden daha çok sevdiğimi söyleyebilirimGerçekten çok garip bir ülke olduk gerçekten tüm sorunlarımız bitti üretim Harika dolar 1 lira turizm müthiş biz twitter whatsapp kovalıyoruz
ya beyler siyaset yapmayayım diyorum da illaki zorla yaptırıyorsunuz sadece size sorum devlete devredildiğinden beri en çok satılan ve en pahalıya satılan çaykur markalı çay neden milyar tller zarar etti ben mualif olarak bu devleti sosyal mecralarda eleştiremeyecek miyim? bu yazıları yazarken sırf bu iktidarı eleştiriyorum diye yarın sabah 5 de yaka paça evimden alınmayacagımın garantisini kim veriyor söylenecek o kadar söz var ki yöneticelere ve forumdaşlarıma olan saygımdan susuyorum
Gerçekten çok garip bir ülke olduk gerçekten tüm sorunlarımız bitti üretim Harika dolar 1 lira turizm müthiş biz twitter whatsapp kovalıyoruz
3 sene sonra çeyrek dolar 3.75 tl