http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ne Düşünüyorsunuz?

benzersiz35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,097
330
83
ya beyler siyaset yapmayayım diyorum da illaki zorla yaptırıyorsunuz sadece size sorum devlete devredildiğinden beri en çok satılan ve en pahalıya satılan çaykur markalı çay neden milyar tller zarar etti ben mualif olarak bu devleti sosyal mecralarda eleştiremeyecek miyim? bu yazıları yazarken sırf bu iktidarı eleştiriyorum diye yarın sabah 5 de yaka paça evimden alınmayacagımın garantisini kim veriyor söylenecek o kadar söz var ki yöneticelere ve forumdaşlarıma olan saygımdan susuyorum

Kadircankhrmn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,798
1,955
113
ya beyler siyaset yapmayayım diyorum da illaki zorla yaptırıyorsunuz sadece size sorum devlete devredildiğinden beri en çok satılan ve en pahalıya satılan çaykur markalı çay neden milyar tller zarar etti ben mualif olarak bu devleti sosyal mecralarda eleştiremeyecek miyim? bu yazıları yazarken sırf bu iktidarı eleştiriyorum diye yarın sabah 5 de yaka paça evimden alınmayacagımın garantisini kim veriyor söylenecek o kadar söz var ki yöneticelere ve forumdaşlarıma olan saygımdan susuyorum
Gerçekten çok garip bir ülke olduk gerçekten tüm sorunlarımız bitti üretim Harika dolar 1 lira turizm müthiş biz twitter whatsapp kovalıyoruz

benzersiz35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,097
330
83
ameerikada yaşayan arkadaşım ailesine her ay 600-700 dolar gönderiyor ve bunu bozdurdugunda ailesi benim maaşımdan fazla ediyor 4 yıla kadar dolar herhalde 15 tl olur damat bey pardon damat demek yasaktı sayın berat albayrak tabikide ekonomi bakanı olmaya devam ederse

benzersiz35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,097
330
83
Gerçekten çok garip bir ülke olduk gerçekten tüm sorunlarımız bitti üretim Harika dolar 1 lira turizm müthiş biz twitter whatsapp kovalıyoruz
dostum o kadar haklısın ki keşke bir zaanatım olsada yurt dışında yaşasam bu ülkeyi bu yönetenlerden daha çok sevdiğimi söyleyebilirim

Mirliva

🅹🅰🅲🅺🅿🅾🆃
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,767
1,861
113