- 1,769
- 434
- 83
Ilk tebrikler benden olsun o zaman
kral valla papara 100 gonderımı 10 gundur astı cmtde cok kesıyor dıye kullanmıyorum adama para yollayınca para gelınce her ıslemde komısyon alıyor. kredı borc odeme yatırıp atm cekıyorum yoksa bende sabah sabah senınde yuzunu guldurmek ısterdım .Ilk tebrikler benden olsun o zaman bunun şerefine çıkar mi acaba bir şans parası hayrına![]()
Canın sağolsun kardeşimkral valla papara 100 gonderımı 10 gundur astı cmtde cok kesıyor dıye kullanmıyorum adama para yollayınca para gelınce her ıslemde komısyon alıyor. kredı borc odeme yatırıp atm cekıyorum yoksa bende sabah sabah senınde yuzunu guldurmek ısterdım .
ınsallah ayın 1 den sonrakı cekımlerde olunca sözüm olsun sanaCanın sağolsun kardeşim
güldürdün sabah sabahBaşlığın anlamı be? Kupon tuttu diye ilgi çekmek mi? Etkinlik değil bişey değil.
Haklı ama sankigüldürdün sabah sabah![]()
farkındaysanız kupon paylasım postundan attım etkınlık veya baska bırseyden degıl burda maksat kupon hakkında muhabbet veya aynı sekılde kazanan kaybeden ınsanların burda da gece maclarını konusması . hepınız den ozur dılerım burdakılerın akıl ve zıhnıyetlerın sadece etkınlık kovalamktan ıbaret oldugunu dusunemedım bundan sonra daha dıkkat ederımHaklı ama sankiFacebook sayfanda haber kaynağına yada instada storyne paylaşabilirsin yani
![]()
Görmemişin kuponu kazanmışu, tutmuş şeyini koparmışfarkındaysanız kupon paylasım postundan attım etkınlık veya baska bırseyden degıl burda maksat kupon hakkında muhabbet veya aynı sekılde kazanan kaybeden ınsanların burda da gece maclarını konusması . hepınız den ozur dılerım burdakılerın akıl ve zıhnıyetlerın sadece etkınlık kovalamktan ıbaret oldugunu dusunemedım bundan sonra daha dıkkat ederım![]()
ahahaha anlıyorumGörmemişin kuponu kazanmışu, tutmuş şeyini koparmış![]()
Ben de seni anlıyorum .. İçten dileklerimi sunuyorum anladın senahahaha anlıyorum![]()