http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

NCAA

mustafaa44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,769
434
83
Ilk tebrikler benden olsun o zaman bunun şerefine çıkar mi acaba bir şans parası hayrına :D
kral valla papara 100 gonderımı 10 gundur astı cmtde cok kesıyor dıye kullanmıyorum adama para yollayınca para gelınce her ıslemde komısyon alıyor. kredı borc odeme yatırıp atm cekıyorum yoksa bende sabah sabah senınde yuzunu guldurmek ısterdım .

Tugay497

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,776
433
83
kral valla papara 100 gonderımı 10 gundur astı cmtde cok kesıyor dıye kullanmıyorum adama para yollayınca para gelınce her ıslemde komısyon alıyor. kredı borc odeme yatırıp atm cekıyorum yoksa bende sabah sabah senınde yuzunu guldurmek ısterdım .
Canın sağolsun kardeşim

akincibeyi17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,192
383
83
Başlığın anlamı be? Kupon tuttu diye ilgi çekmek mi? Etkinlik değil bişey değil.

mustafaa44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,769
434
83
Haklı ama sanki :D Facebook sayfanda haber kaynağına yada instada storyne paylaşabilirsin yani :D
farkındaysanız kupon paylasım postundan attım etkınlık veya baska bırseyden degıl burda maksat kupon hakkında muhabbet veya aynı sekılde kazanan kaybeden ınsanların burda da gece maclarını konusması . hepınız den ozur dılerım burdakılerın akıl ve zıhnıyetlerın sadece etkınlık kovalamktan ıbaret oldugunu dusunemedım bundan sonra daha dıkkat ederım ;)

akincibeyi17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,192
383
83
farkındaysanız kupon paylasım postundan attım etkınlık veya baska bırseyden degıl burda maksat kupon hakkında muhabbet veya aynı sekılde kazanan kaybeden ınsanların burda da gece maclarını konusması . hepınız den ozur dılerım burdakılerın akıl ve zıhnıyetlerın sadece etkınlık kovalamktan ıbaret oldugunu dusunemedım bundan sonra daha dıkkat ederım ;)
Görmemişin kuponu kazanmışu, tutmuş şeyini koparmış :)