- 80,244
- 53,079
- 113
40 az olmus dost luka lebron yok diye 30 denenirde 40 zor baya rib olabilir neden olmasin
40 az olmus dost luka lebron yok diye 30 denenirde 40 zor baya rib olabilir neden olmasin
dallas cok istikrarsiz hucum ediyo bol bol ribaound toplar diye dusundum fark acilmazsa, dedigin gibi lebron ve doncic yokken buyun yuk benim adamimda olcak denedik bakalim40 az olmus dost luka lebron yok diye 30 denenirde 40 zor baya rib olabilir neden olmasin
bu adam 49 oynayacağınıza knecht falan deneseniz daha mantıklı40 az olmus dost luka lebron yok diye 30 denenirde 40 zor baya rib olabilir neden olmasin
30+ diyorum ben knetch de 20+ diyorumbu adam 49 oynayacağınıza knecht falan deneseniz daha mantıklı
Bende aynisini diyecektimde onunda baremi yuksek bayabu adam 49 oynayacağınıza knecht falan deneseniz daha mantıklı
Aynen gelirse efsane hadi bol sansdallas cok istikrarsiz hucum ediyo bol bol ribaound toplar diye dusundum fark acilmazsa, dedigin gibi lebron ve doncic yokken buyun yuk benim adamimda olcak denedik bakalim
25 falan atacak oBende aynisini diyecektimde onunda baremi yuksek baya
Senin kupon yokmu kral bakiye gelmedi miAynen gelirse efsane hadi bol sans
Yok be o site odemez gibi bir arkadas attida bir kac kupon canlidan oynadimSenin kupon yokmu kral bakiye gelmedi mi
Bol şansın olsun umarımYok be o site odemez gibi bir arkadas attida bir kac kupon canlidan oynadim
24 atari 4 üstü iyi oran25 falan atacak o
bu maç minimum 35 dakka falan oynayacak ama farkı bilemem24 atari 4 üstü iyi oran
35 dk oynarsa rahat atar kim aticak baska reaveside patlatirlar yüklendi herkes diye knect daha mantiklibu maç minimum 35 dakka falan oynayacak ama farkı bilemem
Charlotte ilk per 56.5 nediyosun24 atari 4 üstü iyi oran
Nba tabiki gelebilir ama charlotte macina üst almam benCharlotte ilk per 56.5 nediyosun
Fox sezonu kapatmış galiba.Nba tabiki gelebilir ama charlotte macina üst almam ben
Evet aynen ama san antonio ezerse sasirmam ilk yari 70 ustu atiyodu full bir araFox sezonu kapatmış galiba.
İkiside hedefsiz savunma olmaz dedim ama bilmiyorum
10 dakika sonra gorucez 🤣🤣Evet aynen ama san antonio ezerse sasirmam ilk yari 70 ustu atiyodu full bir ara
Ikiside dengesiz10 dakika sonra gorucez 🤣🤣
2 li kombine aldım . Yanına venezula liginin ekledikIkiside dengesiz40 da ciksa 70 te ciksa sasirmam aldiysan umarim gelir