- 5,458
- 2,792
- 113
Milwaukee de anta sakat golden da curyy belirsiz.%90 oynamayacak 230 sayi.cikmaz.bu maçta
Luka 5.50Olabilir düşündüm onuda aslinda kac oran acaba bakmak laizm
Lebron oynamayabilirmis oynamazsa luka denenir netLuka 5.50
Lebron 6.00
Canlı destekte güntekin onay çalişiyor muhahahO site yasiyo mu la hala bizim kanguru oynardi hep orda puahha
Cok fazla belirsiz oyuncu var bugun maclar baslamaya yakin oynamak lazim asliinda da uyucaz isteMilwaukee de anta sakat golden da curyy belirsiz.%90 oynamayacak 230 sayi.cikmaz.bu maçta
Harbi niye kapattilar lan en süper spor kanaliydi beCanlı destekte güntekin onay çalişiyor muhahah
Alex cok iyi be ama 25 lerde attigida oluyor bayaEkli dosyayı görüntüle 722201batan geminin malları bunlar
sürelerine bak o sayılarda attığında son periyot oynamamış oluyor hepAlex cok iyi be ama 25 lerde attigida oluyor baya
Onu söyleyemiyoruz maalesefHarbi niye kapattilar lan en süper spor kanaliydi be
Iste rakip zayif dost zorlarsa oynar atarda fark atar gibi yinesürelerine bak o sayılarda attığında son periyot oynamamış oluyor hep
On numara siteO site yasiyo mu la hala bizim kanguru oynardi hep orda puahha
Cekimler nasilla birde kaca kadar öder kiOn numara site
Ben 709 çektim en fazla 9. Yılım bu sitedeCekimler nasilla birde kaca kadar öder ki
21 dakika sürdüBen 709 çektim en fazla 9. Yılım bu sitede
Oha la cok iyiymis bakarim zaten freebet veren sitelerde hep no bonusumBen 709 çektim en fazla 9. Yılım bu sitede
Valla ben holiden çok buna güvenirim tek kusuru 20kat kuralı var 5k altı yatırıma 20kar maks çekimOha la cok iyiymis bakarim zaten freebet veren sitelerde hep no bonusum
İyi geceler dostHerkese bol şans beyler ben uyudum iyi geceler