- 5,411
- 3,593
- 113
Yok şuan ki miami maçı devam ediyor ikinci yari daha yeni başladı durum 57 57 berabere devam ediyor6 da mi başlıyor dostum,ben hemen istişare yapayım dostlarla grupta
Yok şuan ki miami maçı devam ediyor ikinci yari daha yeni başladı durum 57 57 berabere devam ediyor6 da mi başlıyor dostum,ben hemen istişare yapayım dostlarla grupta
62-57 ben derim ki devam et Dostum benim kalbimin sesi buYok şuan ki miami maçı devam ediyor ikinci yari daha yeni başladı durum 57 57 berabere devam ediyor
Bu gelir mi la acabaSon param
Maşallah iyi sayılar çıkıyor Dostum 🙏 🍀Bu gelir mi la acaba
Maç alır dimi handicap falan Yok dimi DostumYok şuan ki miami maçı devam ediyor ikinci yari daha yeni başladı durum 57 57 berabere devam ediyor
3 farkla alır dedim dostMaç alır dimi handicap falan Yok dimi Dostum
68-61 haydi bakalım iyi gidiyor dostum seri bozulmasın yeter ki🍀🍀🍀🙏3 farkla alır dedim dost
İnşallah bakalım kral68-61 haydi bakalım iyi gidiyor dostum seri bozulmasın yeter ki🍀🍀🍀🙏
İnşallah dostumİnşallah bakalım kral
Sınırda dost bakalımSayı çıkmıyo la bunlardan 55i bulurlar öı
Handicaplar maç sonucu 7 sayı farkla yenecek gösteriyor 🙏3 farkla alır dedim dost
Üst sıkıntı oldu dost 🥺Sayı çıkmıyo la bunlardan 55i bulurlar öı
Ne zaman kazandık kiÜst sıkıntı oldu dost 🥺
Bu brooklyn sürekli yeniliyor büyük farklarla bana gelince farkı açtırmıyorlar allahtan düşük baremden aldım 6 7 fark atar oynasaydim net bozdurmustumHandicaplar maç sonucu 7 sayı farkla yenecek gösteriyor 🙏