- 5,410
- 3,593
- 113
Bunun oluru var mi
Ekli dosyalar
-
146.2 KB Görüntüleme: 23
phi ve miami gördün mü kaç ordannn.Bunun oluru var mi
Phi çok formda son maclarda ya oyuzden koymustumphi ve miami gördün mü kaç ordannn.
içinden ne geçiyorsa kral. bol şansPhi çok formda son maclarda ya oyuzden koymustum
Eyvallah reis , hepimizeiçinden ne geçiyorsa kral. bol şans
Eubanks jazzdaydi 2 gün sonra baktım clippersta gördüm bu ne dedim ne ara gitti ne oldu çok son günlerdi ondan sanırim direk oynuyorlar bideDeron Fox'ta San Antonio Spursa gitmiş ne takaslar oluyor be arkadaş
yazık olmuş bu kombine, şeref yoksunu iki takıma güvenme dedim sana kral.Bunun oluru var mi
Gsw ziki tuttu daha bir hayır beklemeyelim.İnanılmaz bir takas.
🌉 Golden State Warriors: Jimmy Butler
🔥 Miami Heat: Andrew Wiggins, PJ Tucker, korumalı birinci tur draft hakkı
🟠 Detroit Pistons: Lindy Waters, Josh Richardson
🎶 Utah Jazz: Dennis Schröder
🦖 Toronto Raptors: Kyle Anderson
Kral bu cayber kurgu ordan bisey cikmaz ne oynasan tersi oluyoBunlar niye başlamıyor lo
Kalbinin sesini dinle dostum 🙏Beyler miami 3 farkla kazanir demiştim bozdurayimmi sizce acil cevap
Bol şanslar dostum herşey gönlünce olsun 🙏 🤗 🍀Son param
Valla bilmiyorum dost ya 3 maç oynadım 1 tanesi geldi bı miami maçı kaldı bide son maç 6 da bozdursammi bozdurmasammi bilemedimKalbinin sesini dinle dostum 🙏
Gelir umarım..şans seninle olsunSon param
6 da mi başlıyor dostum,ben hemen istişare yapayım dostlarla gruptaValla bilmiyorum dost ya 3 maç oynadım 1 tanesi geldi bı miami maçı kaldı bide son maç 6 da bozdursammi bozdurmasammi bilemedim