- 8,447
- 10,675
- 113
Ben de puştluk atam bana emrediyorum girme bu işlere git yat dedi, ben dinlemedim 😂
İyi tşk geçti bizle
İyi tşk geçti bizle
Aynen emrimi çiğnedin cezanı çektin kupon yattı adam ortalıktan kaybolduBen de puştluk atam bana emrediyorum girme bu işlere git yat dedi, ben dinlemedim 😂
Basketçi adamdan korkacan aga futbol oynayan adamdan zarar gelmez ensesine vur al ekmeğini 😂Aynen emrimi çiğnedin cezanı çektin kupon yattı adam ortalıktan kayboldu
Bol şansÇepte 5 kuruş yok aga dünkü @umutfalconn poker ödülünü elimde çeviriyorum bi 10 15 yapsam kasayı dağıtım da gelir 😁
Bize ödül gelmedi kardeşim 🤬Çepte 5 kuruş yok aga dünkü @umutfalconn poker ödülünü elimde çeviriyorum bi 10 15 yapsam kasayı dağıtım da gelir 😁
Normal kanka kaç saat ordaydım ben kaç mesajım var hepsi duruyor banada gelmedi tabi adamın suçu yok ama inancın olsun 3-5 mesajı olan adam var 1-2 tane alanBize ödül gelmedi kardeşim 🤬
Durum bu kanka birisi 1 sayıyla birisi 1 assistle gittiMemphiste 238 çıktı saydım
Saglik olsun be1 sayı ne be vay aw al buda ben 3.80 den sunderland kazanırda gelmişti
Kanka acaba senden mi kaynakli puajhahhaDurum bu kanka birisi 1 sayıyla birisi 1 assistle gitti
Hayat nasil dost degisiklik var miBol şans
Kanka sen secilmeyince böyle diyon sanki puahhaha ben biraz oyle yaptim ama onu yapmak daha zor onceki gece 10kyi 20 kisiye dagittik ama kimse hayir görmedi bence bu şekil daha iyi oldu alan bari bisey yapabilirNormal kanka kaç saat ordaydım ben kaç mesajım var hepsi duruyor banada gelmedi tabi adamın suçu yok ama inancın olsun 3-5 mesajı olan adam var 1-2 tane alanbi de şey adam 25 k dağıtıyor 12 kişiye bölüyorlar bak rollinglerde 200 tl kovalayan adamlar hemen 12 ye bölüyor ulan 25 kişi 1 k dağıtın dimi hem hak eden herkes alır hem akraba kontenjanındanda kimi yararlandıracaksan yararlandırırsın yani 😂
Doğrudur kanka seçilmedim diyedir 😊Kanka sen secilmeyince böyle diyon sanki puahhaha ben biraz oyle yaptim ama onu yapmak daha zor onceki gece 10kyi 20 kisiye dagittik ama kimse hayir görmedi bence bu şekil daha iyi oldu alan bari bisey yapabilir
Gelmiş diye yorumladim ✍✍Dünki kayba 20 lira eklemişler 😁
Bitmek tükenmek bilmiyor maşallah 🤣Hani yok mu 3 maç @butragueno @Mrlbra
Arkamda sen varken bana bir şey olur mu kankam 😂Bitmek tükenmek bilmiyor maşallah 🤣
Bizde arka kalmadı puahhaa vereyim 3 maç bas 🤣🤣Arkamda sen varken bana bir şey olur mu kankam 😂
Kanka sen nba dan ne anlarsın laBizde arka kalmadı puahhaa vereyim 3 maç bas 🤣🤣