- 22,435
- 23,079
- 113
Gideni düşünürsek daha çok batarız bence kalan sağlar bizimdir
E jokicte 10 değil 11 yapsa tamamdı o zaman Emrah için 🤣Diğeride 128 yerine 129 atsa tamamdı o zaman 😀
Amk 180k bastım dedi gaza getirdi milleti 😀 kendi kupon atmadı ama resim birisi borç buldu 2 3 k bastı gittiE jokicte 10 değil 11 yapsa tamamdı o zaman Emrah için 🤣
Ne maç oldu amaNeyse kayıp bonusuyla harçlık aldık napalım
Yıllar önce hiç unutmam Benfica fener maçına 2-3 gol girmiştim. Herkese de söylemiştim millet telefonunu satıp basmıştı. Sonuç 3-1 🤣🤣🤣Amk 180k bastım dedi gaza getirdi milleti 😀 kendi kupon atmadı ama resim birisi borç buldu 2 3 k bastı gitti
Takip etmedim ki baktım tutmuş ahahNe maç oldu ama
İbanım var sende 👈@👉 😀Neyse kayıp bonusuyla harçlık aldık napalım
Ahahah herkesin vatdır böyle arkdaşı shshaYıllar önce hiç unutmam Benfica fener maçına 2-3 gol girmiştim. Herkese de söylemiştim millet telefonunu satıp basmıştı. Sonuç 3-1 🤣🤣🤣
1 sayı ne be vay aw al buda ben 3.80 den sunderland kazanırda gelmiştiBen kimseye oyna demedim joecigim ayrica memphisin ak 1 sayi daha ciksa geliyodu asil onemli kuponlar
IBAN çok var da hepsinde gecikmedeyiz 🤣İbanım var sende 👈@👉 😀
Şu rahatlıktan istiyorum 🤣Takip etmedim ki baktım tutmuş ahah
Daha 1 k eksiğim var atam ben atayımda iban bi omuz ver ataaaamİbanım var sende 👈@👉 😀
Rahatlık diyor lan sazan gibi adam kesin tutucak diyince borç alıp bastım ne rahatlığı awk patladık 😂Şu rahatlıktan istiyorum 🤣
Zenginlik böyle bişyŞu rahatlıktan istiyorum 🤣
Adamı yanlış anlamisiniz ki adam 10 üst demiş. Limit bilen bilir 10 sağdan değil soldan yaklaşın demek istemiş tutmuş yani 🤣🤣🤣Rahatlık diyor lan sazan gibi adam kesin tutucak diyince borç alıp bastım ne rahatlığı awk patladık 😂
İyi tşk geçti bizleAdamı yanlış anlamisiniz ki adam 10 üst demiş. Limit bilen bilir 10 sağdan değil soldan yaklaşın demek istemiş tutmuş yani 🤣🤣🤣
İyi tşk geçti bizle