- 22,435
- 23,079
- 113
10 büyüktür 10dsnArkadaşlar size bir soru 10un üstü kaçtır?
10 büyüktür 10dsnArkadaşlar size bir soru 10un üstü kaçtır?
İste şans işi yav cogu bak bir ara 5 mac yapmisim hepsi geldi 1 i haric embiid sakatlandi tek ondan gitti adam diger mac oynadi 30 üstu atti birdeİşte böyle sürprizlere sistem atsan haftada 4 kazanır 3 verirsen yine kar
Uyu uyu suvatım gene gatıedınGoldenda son per 15 fark yediak nba i yav neyse beyler iyi sabahlar ben uyuyayim biraz dhaa
Uyu uyu uyandigina değmedi bugünGoldenda son per 15 fark yediak nba i yav neyse beyler iyi sabahlar ben uyuyayim biraz dhaa
Gatiedin ne ak puahhaUyu uyu suvatım gene gatıedın
Sorma la alarm yok bisey yok beyin uyandiriyor puahh bak sonuclara diyrUyu uyu uyandigina değmedi bugün
Iyi bakalim dost sen kazan bariUzatmaya gitti ilk defa şans benim yüzüme güldü şu uzatma işinde hiç bana denk gelmemisti
Yazamamış klavye yatırdın milleti yani gene suvatım helal sayende siteler bayram edyorGatiedin ne ak puahha
Ben kimseye oyna demedim joecigim ayrica memphisin ak 1 sayi daha ciksa geliyodu asil onemli kuponlarYazamamış klavye yatırdın milleti yani gene suvatım helal sayende siteler bayram edyor
İndiana kucağa aldı beni reis 🤣Iyi bakalim dost sen kazan bari
Kaybetmemekte kazanctir bazen sana golden farki al demsitim illa üst alicam dedin puahhaha şaka bir yana keske gelseydi iste nba bu ne olacagi bellinolmazİndiana kucağa aldı beni reis 🤣
Onu bozdurup canlidan golden state kazanır ve portland maçına üst girdim şansıma maç uzadı geceyi başladığım kasayla bitirdim
Aynen öyle kral doğru söylüyorsun valla hayırlı geceler yatayım artıkKaybetmemekte kazanctir bazen sana golden farki al demsitim illa üst alicam dedin puahhaha şaka bir yana keske gelseydi iste nba bu ne olacagi bellinolmaz
Harbi betco tam ayarlıyor laBaremi betcodaki en düşügün 1 2 altina ayarlican hep ayarliyorlar tam gecen bir arkadas 400k falan alicakti galiba ms 222 almis barem 240 lara cikmis son per durmuslar tam 220 faln bitirmisler
O değil portland.macinda.olanlara bakHarbi betco tam ayarlıyor la
Lan ben de diyorum suatı bi yerden çıkarcam bu şirket elemanı whatsapptan da yazıyor musun suvat millete şöyle böyle kampanyamız var diye zuahhahaYazamamış klavye yatırdın milleti yani gene suvatım helal sayende siteler bayram edyor
Memphis 1 sayiyla yattik san antonio 109 yerine 110 atsa tmmdi beLan ben de diyorum suatı bi yerden çıkarcam bu şirket elemanı whatsapptan da yazıyor musun suvat millete şöyle böyle kampanyamız var diye zuahhaha
Diğeride 128 yerine 129 atsa tamamdı o zaman 😀Memphis 1 sayiyla yattik san antonio 109 yerine 110 atsa tmmdi be