- 14,740
- 4,897
- 113
Birazdan başlar 10-12 dk geç basliyormarNiye başlamadılar
Birazdan başlar 10-12 dk geç basliyormarNiye başlamadılar
Gecen macini izledim pota alti 3 ribaund ust uste aldi bom boş potaya sokamadi golden maçıydı ben ust almıştım o maça delirti beniHartensteine ben asist oynamayı seviyorum. Jaylen Williams yoksa güzel asist sayısı yakalayabilir hartenstein
Adam yorumla diyor tertemiz kupon analizci adamsin vallahaTertemiz kupon bence gelir bol şanslar dostum
Evet biraz var öyle aptallıkları ama sürekli değilGecen macini izledim pota alti 3 ribaund ust uste aldi bom boş potaya sokamadi golden maçıydı ben ust almıştım o maça delirti beni
Zor kupon dost bana göre sana basket şansı.lazim umarım bugün yanında olur bol bol şanslarTutarsa yorumlayan dostuma küsürati yollarim. Yorum bekliyorum dostlar
Panik yapiyor gibime geliyor valla yoksa çok sağlam defansi varEvet biraz var öyle aptallıkları ama sürekli değil
En mantıklısı ona ben aldimmi ribaunduna girmek benceEvet biraz var öyle aptallıkları ama sürekli değil
Bugün zaten asist yapamaz bence. Shai bugün geçer direksiyonaEn mantıklısı ona ben aldimmi ribaunduna girmek bence
Ribaund çok aliyor bitiriciligi iyi değil zaten bi eksiği oGerçi adam çift hanenin altına inmiyor ribaund konusunda bi DD yaparsa rahat gelir geçen golden maçında 18 rib aldı
12 ribaund mis gibi gelir hocamBugün zaten asist yapamaz bence. Shai bugün geçer direksiyona
Onunda ehliyeti yok diyorlarBugün zaten asist yapamaz bence. Shai bugün geçer direksiyona
Tertemiz vala12 ribaund mis gibi gelir hocam
Charlotte çok kötü başladı yaHadi gel nolurr
Fena toparlandılar valaCharlotte çok kötü başladı ya
Aynen valla yawCharlotte çok kötü başladı ya
Dur dur iyiler şuanAynen valla yaw
Aynn umarım 30 ları bulurlarDur dur iyiler şuan
Was batirmadimi hala kendiniDur dur iyiler şuan