- 80,249
- 53,086
- 113
Kupon geldi dost umarim oynamissindirBende ayarlayabilirsem oynayacam bakalım eline sağlık
Kupon geldi dost umarim oynamissindirBende ayarlayabilirsem oynayacam bakalım eline sağlık
Bu geldiKonuyu az canlandiralim unutmuşuz sunlari cikardim para bulursam basicam herkese bol sansEkli dosyayı görüntüle 714070
Başka var mıdır araştırdığın ya da oynadığın kupon dost? Buna oynadım şansımıza gelirse artıkBugun bunu aldik herkese bol sans
Ekli dosyayı görüntüle 714784
Bol şansBugun bunu aldik herkese bol sans
Ekli dosyayı görüntüle 714784
Houston yenilecekmi yani birde handikapMaksat konu aktif olsunalmak isteyen alsin
Orlando yerine clev maci üsttte alinabilirEkli dosyayı görüntüle 715518
Oynayacağım bendeMaksat konu aktif olsunalmak isteyen alsin
Orlando yerine clev maci üsttte alinabilirEkli dosyayı görüntüle 715518
Houston yenilecekmi yani birde handikap
Kuponlari erken paylasayim yine yorum yaparsiniz öyle daha faydali olur handiler sicti heporlando yenilecek bence
Saglik olsun la
Oyle dost partizan maci zora sokar hep sonra ya taraftar gaziyla alir ya da kaybeder ama hep bir zora sokuyor mallarPartizan Kızılyıldız maçının sonunu izleyen oldu mu
partizan kazanır oynamıştım maç başında. herifler son 3dk saçma sapan hücumlar yapıp sayı atamadılar. 24 sn kullanıp şut kullanmamalar, hücum fauller, boş turnike kaçırmalar vs.
tek sayıları FT 1/2 attılar.
en sonda da maç berabere giderken 0.04 sn kala 3lük atan adama faul yaptılar inanılmaz bir maç sonu cidden
Galiba bütn maclar üst olmus la kupon yapmadik ya
Aynen tüm takımlar sayı şov yapmış. Sasla sunsa güvendim hatta garanti olsun diye direk almadım yanlarına handikapta ekledim. Sanki geçende yine toronto mu şikago mu birinin üstünden yatmıştık. Lavuklar favori çıkıp 15 fark yemişlerGaliba bütn maclar üst olmus la kupon yapmadik yabir senin mac alt galiba sansina
Toronto mal takim son zamnlarda form yakaladi ama şikago sahasinda her türlü yerdi zaten onlari hic sasirmadim bayada sayi cikmista barem cok yuksekmisAynen tüm takımlar sayı şov yapmış. Sasla sunsa güvendim hatta garanti olsun diye direk almadım yanlarına handikapta ekledim. Sanki geçende yine toronto mu şikago mu birinin üstünden yatmıştık. Lavuklar favori çıkıp 15 fark yemişler
Suvatım lakers handide kalmaz miNba bugün cok varmis konuyu aktif tutalim diye şöyle bir kupon yaptik en guvendigim lakers maci
Ekli dosyayı görüntüle 716928
Davis sakatlandi handi sikinti yav bence üst iyi gibiSuvatım lakers handide kalmaz mi
Gerci karl ve jalen deli gibi