http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin NBA ve Eurolig Kupon Paylaşımı

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

godofgods

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
558
725
93
Partizan Kızılyıldız maçının sonunu izleyen oldu mu :D
partizan kazanır oynamıştım maç başında. herifler son 3dk saçma sapan hücumlar yapıp sayı atamadılar. 24 sn kullanıp şut kullanmamalar, hücum fauller, boş turnike kaçırmalar vs.
tek sayıları FT 1/2 attılar.
en sonda da maç berabere giderken 0.04 sn kala 3lük atan adama faul yaptılar inanılmaz bir maç sonu cidden

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,249
53,086
113
Partizan Kızılyıldız maçının sonunu izleyen oldu mu :D
partizan kazanır oynamıştım maç başında. herifler son 3dk saçma sapan hücumlar yapıp sayı atamadılar. 24 sn kullanıp şut kullanmamalar, hücum fauller, boş turnike kaçırmalar vs.
tek sayıları FT 1/2 attılar.
en sonda da maç berabere giderken 0.04 sn kala 3lük atan adama faul yaptılar inanılmaz bir maç sonu cidden
Oyle dost partizan maci zora sokar hep sonra ya taraftar gaziyla alir ya da kaybeder ama hep bir zora sokuyor mallar

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
38,624
38,750
113
Galiba bütn maclar üst olmus la kupon yapmadik ya :) bir senin mac alt galiba sansina
Aynen tüm takımlar sayı şov yapmış. Sasla sunsa güvendim hatta garanti olsun diye direk almadım yanlarına handikapta ekledim. Sanki geçende yine toronto mu şikago mu birinin üstünden yatmıştık. Lavuklar favori çıkıp 15 fark yemişler

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,249
53,086
113
Aynen tüm takımlar sayı şov yapmış. Sasla sunsa güvendim hatta garanti olsun diye direk almadım yanlarına handikapta ekledim. Sanki geçende yine toronto mu şikago mu birinin üstünden yatmıştık. Lavuklar favori çıkıp 15 fark yemişler
Toronto mal takim son zamnlarda form yakaladi ama şikago sahasinda her türlü yerdi zaten onlari hic sasirmadim bayada sayi cikmista barem cok yuksekmis