Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol NBA Uzatmalar Hakkında

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,364
7,718
113
Sayılir maalesef
Sevgili adminler geçen gün arkadaşla forum ismi geçirmeden iki kırık sohbet ettik hemen 3 gün ban yazdınız arkasından değiştirip 4 ban yazdınız beni ömürlük banlayin. Forum ismi geçirmeden sohbet etmenin ne sakıncası var neyden korkuyorsunuz. Üyeler başka foruma gider diyemi bu korku.

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,910
5,998
113
Sevgili adminler geçen gün arkadaşla forum ismi geçirmeden iki kırık sohbet ettik hemen 3 gün ban yazdınız arkasından değiştirip 4 ban yazdınız beni ömürlük banlayin. Forum ismi geçirmeden sohbet etmenin ne sakıncası var neyden korkuyorsunuz. Üyeler başka foruma gider diyemi bu korku.
harbiden banlanırsın bence sil knka yazdığını her forumda kural bu

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,364
7,718
113
harbiden banlanırsın bence sil knka yazdığını her forumda kural bu
@Shellac Sevgili adminler geçen gün arkadaşla forum ismi geçirmeden iki kırık sohbet ettik hemen 3 gün ban yazdınız arkasından değiştirip 4 ban yazdınız beni ömürlük banlayin. Forum ismi geçirmeden sohbet etmenin ne sakıncası var neyden korkuyorsunuz. Üyeler başka foruma gider diyemi bu korku.

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
2,433
113
Kimsenin göbek bağı buraya bağlı değil ki başka yere gitmelerinden korkulsun burda olduğun zaman başka yerde olamazsın diye bi kural olduğunu sanmıyorum

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
944
296
63
uzatma dağil oluyor malesef