- 6,416
- 2,549
- 113
Abi maç para dağıttı kasa olsa ms 0 100 atsan 1500 tl mis di kasa olmadımı denk geliyor hepİyi yırttın haa..![]()
Abi maç para dağıttı kasa olsa ms 0 100 atsan 1500 tl mis di kasa olmadımı denk geliyor hepİyi yırttın haa..![]()
Zaten maç başlamadan 05 üst oranı dep 1.90 diOnu geçtim depin 4 golüne kadar kasa ata ata gitsen rahat 100 tl 5 6 k olurdu
Oyuzden olurdu kank bugün millet vurgun yaptı vallahiOnu geçtim depin 4 golüne kadar kasa ata ata gitsen rahat 100 tl 5 6 k olurdu
Yok knk başlayınca yükseldi gol attıkça dahada yükseldiZaten maç başlamadan 05 üst oranı dep 1.90 di
4 üncü gol 15 oran falandıZaten maç başlamadan 05 üst oranı dep 1.90 di
O 5-6'nın başına 1 ekleOnu geçtim depin 4 golüne kadar kasa ata ata gitsen rahat 100 tl 5 6 k olurdu
Knk yüzyılın şikesi döndü bu maçta dep iy kazanır oranı 50 miydi kimbilir atmadan önce haklısın mgO 5-6'nın başına 1 ekle![]()
Knk şike Birtane şike olmayan nba gösterin bana hepsi paraya göre oynuyorSaka gibi ya charlotte nasil kaybetti![]()
Benim freebet kuponu neden yattı bak üstteSaka gibi ya charlotte nasil kaybetti![]()
Pardon diğer konuya attım ordan bak knkBenim freebet kuponu neden yattı bak üstte