- 11,662
- 3,680
- 113
3-3 biter gibi geliyor bana.Knk ncaa maçları ta sabah sonuçlanır bu betcoda para sağıra maçı kaçırdık 100 lira rahat 1 k yapılırdı bunda
3-3 biter gibi geliyor bana.Knk ncaa maçları ta sabah sonuçlanır bu betcoda para sağıra maçı kaçırdık 100 lira rahat 1 k yapılırdı bunda
2-4 biter knki bence3-3 biter gibi geliyor bana.
Agahahba yazdığım gibi 3-3 oldu3-3 biter gibi geliyor bana.
Ahahh knki ama ne gol oldu maçtaAgahahba yazdığım gibi 3-3 oldu![]()
Ms 1 olursa kainatın şikesi olur hatla yılın ilk 3 üne girerAgahahba yazdığım gibi 3-3 oldu![]()
10 oranı var knkO maç vasco nun
Kank ben baktım ona nesinede 2 ve üst oynicaktim 16 oranı falan vardı tek maç degildi, takım kötü fakat FB GS gibi onlarınki de derbi olduğu için her ikisinde önemsiyor10 oranı var knk
Knk para yokki zaten kupon sonuçlanacak ta 100 çekecem de yetişmez zatenAma sen oynama kank gelmez falan sonra para gitmesin![]()
Memphis attı 119-117. Charlotte'a 1 saniyelik hücum kalacak ve mola.Charlotte beraberliği yakaladı ama Turan 3 ihtimalli girmiş. 16 sn. var top Memphis'de :/
Olmadı. Geçmiş olsun @turanakca Sabah görürsün artıkMemphis attı 119-117. Charlotte'a 1 saniyelik hücum kalacak ve mola.
Boşver kank sen 100 çek gece gece yarına saklaKnk para yokki zaten kupon sonuçlanacak ta 100 çekecem de yetişmez zaten
Şimdi bu maça 2 den 1 olur demiştim pedere o 100 lira vermişti tek maç oyna diye atm ye gitmeye üşendim gitmemiştim sabah görmese bari kalkınca fırça kayar şimdi dep atsa keşke mgBoşver kank sen 100 çek gece gece yarına sakla
Haydaa....Şimdi bu maça 2 den 1 olur demiştim pedere o 100 lira vermişti tek maç oyna diye atm ye gitmeye üşendim gitmemiştim sabah görmese bari kalkınca fırça kayar şimdi dep atsa keşke mg![]()
4-4 oldu ohhhhHaydaa....Benim bile fırça kayasım geldi senin kaçaron yok.
![]()
İyi yırttın haa..4-4 oldu ohhhh![]()