- 2,460
- 2,151
- 113
Orlando yenmesi gerekir kotu gidiyorlar tam disine göre rakip ..Ayrica phide furkan bile 9 sayi atti daha simdidenAaaa Turan'ın kuponu varmış.Orlando toparlar da gelir inş.
Furkan biraz soluklasın o ne öyle kaç maçtır çift hanelerde... Bizim kupon kazansın da tekrar açılsın sonra.Orlando yenmesi gerekir kotu gidiyorlar tam disine göre rakip ..Ayrica phide furkan bile 9 sayi atti daha simdiden![]()
Charlotte farki acmaya basladi ..Orlando yenerse kupon gelir ben beklemicem ama uyucam Kupon gelirse bana papara birak mesajaFurkan biraz soluklasın o ne öyle kaç maçtır çift hanelerde... Bizim kupon kazansın da tekrar açılsın sonra.![]()
Bırakırım bak acımam.Charlotte farki acmaya basladi ..Orlando yenerse kupon gelir ben beklemicem ama uyucam Kupon gelirse bana papara birak mesaja![]()
Vayy tebrikler...Sonunda şeytanın bacağını kırdım... Ekli dosyayı görüntüle 43266
Flamengo maçına 3 orandan iy 1.5 alacaktım korktum 2.5 aldım iy 4 gol oldu. DVayy tebrikler...![]()
Sağol knkiVayy tebrikler...![]()
Kork kork iyidir böyle durumlarda.Flamengo maçına 3 orandan iy 1.5 alacaktım korktum 2.5 aldım iy 4 gol oldu. D
bızde bırakalımmı gelırse paparaGececi tayfa nerde acaba tek tek cagiriyimmi![]()
Belki kazanamaz kanka devam ediyorDk 15 de depin maç kazanır oranı 30 Du şikeye bak knkiEkli dosyayı görüntüle 43267
Knk ncaa maçları ta sabah sonuçlanır bu betcoda para sağıra maçı kaçırdık 100 lira rahat 1 k yapılırdı bundaBelki kazanamaz kanka devam ediyor![]()