Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Nba Tahminleri

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,347
33,831
113
2 en sağlam maça atlamak istiyoruz erhan 😂
Wagner yokken orlando da çok sorumluluk aliyor black 2 üçlük bu maçta da atar indiana savunma yapamıyor bu sene diğer mac ise sas ta deve pota altini karartıgi için o macta brunson normalin çok üstünde 3luk denemesi yapar bu iki oyuncu çok cazip geldi bana dostum

Ekli dosyalar

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,719
10,783
113
Wagner yokken orlando da çok sorumluluk aliyor black 2 üçlük bu maçta da atar indiana savunma yapamıyor bu sene diğer mac ise sas ta deve pota altini karartıgi için o macta brunson normalin çok üstünde 3luk denemesi yapar bu iki oyuncu çok cazip geldi bana dostum
En sağlam bumu diyorsun

denizgltsry

^^BİZİ BİLEN BİLİR BİLMEYEN KENDİ BİLİR ^^
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,968
6,898
113
beyler bayanlar madem boyle bır konu war sıze bır sıte verıoyorum mac oncesı sakat vss sayı asııt rıbaunt blok vss takıp edıcegızz umarım faydalı olur bılenler wraadır mutalakaa
ıyı yıllar

denizgltsry

^^BİZİ BİLEN BİLİR BİLMEYEN KENDİ BİLİR ^^
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,968
6,898
113
gunluk nba bahıs yapıp ızlesıgım cıcın mac ıoncesınde sakrtlaara bakıp ona gore bahıs alıorum herkese bol sans uamrım bıraz fayadası olur ayrıca bu cnbc sport un uygulamamsıd aa war cep tel ıcıcn a.e