- 33,295
- 33,782
- 113
Valla yazık olur kupon buraya kadar çok güzel ilerledi ev farkı kapatır insBrunson i kenara almazsa gelir gibi fark çok var
Valla yazık olur kupon buraya kadar çok güzel ilerledi ev farkı kapatır insBrunson i kenara almazsa gelir gibi fark çok var
Atlanta değişik bı takım kapatır benceValla yazık olur kupon buraya kadar çok güzel ilerledi ev farkı kapatır ins
Bende ole tahmin ediyorum nba farklar 3 dakika da kapanıyor vecnain kupona da yazık oldu denver büyük sattı maciAtlanta değişik bı takım kapatır bence
Sence NBA de şike var mı yok mu dostBende ole tahmin ediyorum nba farklar 3 dakika da kapanıyor vecnain kupona da yazık oldu denver büyük sattı maci
Orlando 79 sayı atmış ikinci yarı 🤣Bende ole tahmin ediyorum nba farklar 3 dakika da kapanıyor vecnain kupona da yazık oldu denver büyük sattı maci
Bir uzman arkadas en cok şike İngiltere ve nba de oluyor diye açıklama yapmıştı şikenin ana yurdudur nbaSence NBA de şike var mı yok mu dost
Yaw ilk yari izledim maci orlandoda 0 numara olmasa sayısı yoktu fark 15 olunca dedim hayatta kayip olmaz diğer maca baktım orlando ikinci yari aslan kesilmişOrlando 79 sayı atmış ikinci yarı 🤣
Atlanta bırakmaz maçı atar brunson reisBrunson 23
Her gece illa garip bişey oluyor nba deYaw ilk yari izledim maci orlandoda 0 numara olmasa sayısı yoktu fark 15 olunca dedim hayatta kayip olmaz diğer maca baktım orlando ikinci yari aslan kesilmiş
7 sayi kalmis oynarsa rahat atar yeterki fark olmasin o oyuncu zaten son perler de çok sorumluluk alan oyuncu dostAtlanta bırakmaz maçı atar brunson reis