- 20,956
- 13,558
- 113
4-7-5 jokic
Erhanın attığı kupon işte onu oynadımSenin kupon neydi la
20 saniyede 2 ribaund almış amk🤣4-7-5 jokic
O adam normal değil kral . Eşi sevgilisi her neyse Allah yardımcısı olsun20 saniyede 2 ribaund almış amk🤣
Knk adamda cüsse var randıman tutturamaz o işlerde biraz atletiklik lazım karı ozaman tatmin olurO adam normal değil kral . Eşi sevgilisi her neyse Allah yardımcısı olsun
Hee dönmüş maç bu basket koçları baronların kucağında geziyor resmen birkaç defa daha denk geldim oyuncu randıman yakalamışken 7-8 dk oyuna almıyor 3-4 dk tamam neyseJokic olmayınca sayı bulamıyor denver
Uzun zaman girmedi oyuna, toplam baremi aşmamak için ribaund + sayı+ asistHee dönmüş maç bu basket koçları baronların kucağında geziyor resmen birkaç defa daha denk geldim oyuncu randıman yakalamışken 7-8 dk oyuna almıyor 3-4 dk tamam neyse
Açılır kralJalen kötü başladı
Porter 25 leri görürse sayı olarak bir şekilde tamamlar gerisiniBrunson 11 Porter Jr . Tutuk biraz
Brunson a kaldi gibiPorter Jr fena değil. Brunson 18
Ben kendimi milletime adamis biriyim dost ben kupona çok guveniyordum iste bu şekilde maclari bulunca maalsef oynayacak param olmuyor hayat isteUlan Erhan anliyon bu işten y
ha para olmayınca denk geliyon hep @Erhan2121
Bide porter 1 ceyrek 2 faul yapti izliyordum maci eyvah dedim puahaUlan Erhan anliyon bu işten y
ha para olmayınca denk geliyon hep @Erhan2121
Brunson i kenara almazsa gelir gibi fark çok varBen kendimi milletime adamis biriyim dost ben kupona çok guveniyordum iste bu şekilde maclari bulunca maalsef oynayacak param olmuyor hayat iste