Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Nba Tahminleri

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,488
26,399
113
2m para yemiş
onun durumlar Bizdende vahim enişte
Alınganlık çok var belkıde kayıpların çok olması ile alakalıdır
Her şeyi çok ciddiye alan bi yapısı var sanaldan bile anlaşılıyor
Kumarı yüksek paralarla oynamak her zaman ahmaklık tır yüksek paraların travması farklı olur ben yazın kafam guzelken bı gecede 50 k yedim kac gün kendime gelemedim düşün 50 k yani abartılacak bı para da değil bu rakamları ben düşünemiyorum 2 milyon ne olm ya

Passion90

𐱅𐰇𐰼𐰜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,956
13,558
113
Kumarı yüksek paralarla oynamak her zaman ahmaklık tır yüksek paraların travması farklı olur ben yazın kafam guzelken bı gecede 50 k yedim kac gün kendime gelemedim düşün 50 k yani abartılacak bı para da değil bu rakamları ben düşünemiyorum 2 milyon ne olm ya
300-350 k gibi bir para yedim 1 yaz boyunca. 10k kalmıştı,tekrar 240k yaptım oturdum dedim dur . Yok abi olmuyor. İçindeki dürtü seni bırakmıyor. Kimseyi kınamıyorum bu sebepten. Büyük para büyük sorun demektir. Giden parayı yatırıma koysam 1.5 milyon param vardı şimdi . Kumar gerçekten hastalık. Ben kendimi tutuyorum , sabırlıyım, iradeliyim diyen de kendini kandırıyordur. Ya kafada ya da Mezarda biter bu olay.

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,488
26,399
113
300-350 k gibi bir para yedim 1 yaz boyunca. 10k kalmıştı,tekrar 240k yaptım oturdum dedim dur . Yok abi olmuyor. İçindeki dürtü seni bırakmıyor. Kimseyi kınamıyorum bu sebepten. Büyük para büyük sorun demektir. Giden parayı yatırıma koysam 1.5 milyon param vardı şimdi . Kumar gerçekten hastalık. Ben kendimi tutuyorum , sabırlıyım, iradeliyim diyen de kendini kandırıyordur. Ya kafada ya da Mezarda biter bu olay.
Çünkü psikoloji ne oluyor biliyor musun param var hesapda zaten bı iki kaybederim sonra geri kazanırım ama işte öyle olmuyor şanssızlık yakana yapıştı mi 1.05 den bile yatarsın 5 direk olur yine gol olmaz 1 basketlerden yatarsın sonra ne oluyor sinir katsayın artiyor bı bakmışsın banka hesabin boşalmış